GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İlkokul & Ortaokul [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 01:12:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prisonero

Bu başlık altından ilkokul & ortaokula dair her şeyi (anılarınız, resimleriniz, notlarınız vb.) paylaşıp, üsluplu ve kurallara uygun bir şekilde sohbetler edebilir, tartışabilirsiniz.

trabzon

İlk okul zamanlarımda, sürekli dövdüğüm gıcık kaptığım bi tip vardı, her dövdüğümde ertesi gün okula abisini çağırıyordu :D

Guardian

5-ci sınıftayken ders zamanı dışardaydım,dersin başladığından haberim yoktu.Bende sınıfın kapısını açıp,"Öğretmen yok!!!" diye bağırdım.Sınıfta müdür fen hocası ve veliler vardı.Hayatımın en rezil anını yaşadım  :uzgun:

Dyternal

Alıntı yapılan: Egnarual - 17 Haziran 2017, 16:24:35

5-ci sınıftayken ders zamanı dışardaydım,dersin başladığından haberim yoktu.Bende sınıfın kapısını açıp,"Öğretmen yok!!!" diye bağırdım.Sınıfta müdür fen hocası ve veliler vardı.Hayatımın en rezil anını yaşadım  :uzgun:

Geçmiş olsun kardeşim.

Gewf

Alıntı yapılan: Egnarual - 17 Haziran 2017, 16:24:35

Benim başımada benzer bir olay gelmişti ama sınıfta hoca vardı :) Geçmiş olsun

Kiproo

İlk okulda sürekli kavga çıkaran bendim Bütün sınıfı SA:MP oynatmıştım bir ara halen oynuyorlar SA:MP tan sonra sınıftan en yüksek not 70 ti oda ben kopya sağolsun Hayatlarını kararttım ama Teşekkür ediyorlardı :D

Goddeww

İlk okul 1.sınıf ekipleri toplar tükürük savaşı yapardık. :P :D :kahkaha:

Federico

8 sınıfta arkdaşlarla bi ara akilli tahtaya Gta San Andreas Yüklemiştik Fakat çalısmamişti :kahkaha:

İnsanları Tanıdıkça
Seveceksin Yalnızlığı...

[R]ussell_Savrinn

İlk Okul 3'ten beri tenefüs saatlerinde markete kaçardım.Yasaktı ve bizim kantinde cips vs yoktu tabi.Hoca hep yakalardı.8.Sınıfa geldim müdürler değişti hep biri geldi müdür olarak adam beni 9 kez yakaladı en sonunda geldi Disiplini bastı okuldan uzaklaştırma 5 gün.Git 5 günde evden kaçar yersin cipsini dedi.Bağırarak çık dedi çıktım ana bacı girdim artık müdür dışarı nöbetçisi tutturdu kaçmayalım diye.Tek ben kaçmıyordum okulun hepsi topluca kaçıyordu resmen adam artık işini güvenceye aldı :D

TR_irfan.

İlkokul 3.sinifta  hocanın bilgisayarina oyun yukluyelim derken düşmüştü herkes korkudan okula gelmemişti :D :D

TR_irfan.

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 19 Şubat 2018, 16:05:32

İlk Okul 3'ten beri tenefüs saatlerinde markete kaçardım.Yasaktı ve bizim kantinde cips vs yoktu tabi.Hoca hep yakalardı.8.Sınıfa geldim müdürler değişti hep biri geldi müdür olarak adam beni 9 kez yakaladı en sonunda geldi Disiplini bastı okuldan uzaklaştırma 5 gün.Git 5 günde evden kaçar yersin cipsini dedi.Bağırarak çık dedi çıktım ana bacı girdim artık müdür dışarı nöbetçisi tutturdu kaçmayalım diye.Tek ben kaçmıyordum okulun hepsi topluca kaçıyordu resmen adam artık işini güvenceye aldı :D
artık cipsini evden kaçar yersin :D

TR_irfan.

Alıntı yapılan: Kiproo - 27 Kasım 2017, 18:37:26

İlk okulda sürekli kavga çıkaran bendim Bütün sınıfı SA:MP oynatmıştım bir ara halen oynuyorlar SA:MP tan sonra sınıftan en yüksek not 70 ti oda ben kopya sağolsun Hayatlarını kararttım ama Teşekkür ediyorlardı :D
bütün sınıfa SA:MP oynatmak nedir :D :D

@Eren

8.Sınıf yılları, çocugun birini kolumuza aldık havaya fırlattık. Herkes son gücüyle çocugu fırlatmaya çalıştı, öyle de oldu. Çocuk uçmuştu ve zavallıyı tutan da olmamıştı :maalesef: Çocuk baygın duruma gelince ambulans çağırmak durumunda kalmıştık ve okulun da uzağındaydık. Ambulans geldikten sonra sağolsun canım arkadaşlarımın hepsi kaçmıştı. :@ Çocukla birlikte hastaneye ben gitmek zorunda kalmıştım. O zamanlar derslerime baya baya çalışıyordum. Tabi SA-MP'a yeni yeni başlayacağım xD. Hocalar baya merak felan etmiş. Hocalardan iyi bi azar işitmiştim.
Son düzenlenme: 23 Kasım 2018, 16:46:41 @Eren

Dyternal

Bu seneki anımı yazayım;

8. sınıfız, herkes çalışıyor çalışmayan yatıyor. Okulun ciddi disiplin kuralları var ama biz geçen seneden çıkamadık.

Akıllı tahtayı açtık. İnternetten aradık blue screen bulduk. Masaüstü arkaplanı yaptık. Sonra alt görev çubuğu kapattık. Masaüstü öğelerinide gizledik. Yaklaşık 4-5 hocayı bu yöntemle trolledik. Sonra ingilizce öğretmenimizi birkaç defa trollleyince şüpheli kaldı bize. Bi ara tahtayı çökertti kendisi. Tenefusten geldi. Siz mi yaptınız falan derken düzelmedi. Sonra okulun bilişim öğretmeni gelip format atmıştı.

Güzel zamanlardı ama bitti. Tüm 8. sınıf öğrencilerine LGS'de başarılar.

rekcahml

Vay be rezil olurken eğleniyorduk dert yok tasa yok farkında değilsin hayatın sadece eğleniyorsun.