GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

31 Ağustosta Okullar Açılırmi ? : ANKET :

Başlatan Rouge, 15 Temmuz 2020, 02:38:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

Okullar 31 Ağustos'da açılması düsünülüyor sizce açılırmı :tr:

Rouge

Goddew

Virüs aşısı olmadığı sürece bana okul yok.

Canımızı yolda mı bulduk?

nikobernoo

Alıntı yapılan: Rotex - 15 Temmuz 2020, 11:36:55
Virüs aşısı olmadığı sürece bana okul yok.

Canımızı yolda mı bulduk?
Hala korona diyenler var gülüyorum bunları gördükce neyse konuyu sapıtmayalım, hayır açılmaz bana kalırsa gelecek yılda anca açılır okullar.

Please (g)old days, come back.

Redfield

böyle güvensiz bir ortamda açılacağını düşünmüyorum kararı iptal edecekler bence. üniversitelerde ilk dönemi uzaktan eğitim olacak şekilde yapacakmış diye duydum.

Denizcankaya97

Her ne kadar mevcut durumdan nefret edip virüsün abartıldığını düşünsem de henüz daha o güvenli ortamın oluşmasına maalesef epey bir zaman var. Bu yüzden mantıken açılmayacağını tahmin ediyorum.

NikolaiS

2.5 milyon öğrencinin girdiği YKS sınavı iptal edilmedi.
Veliler ayaklanmadıkça veya çok ses getirecek bir şey olmadıkça okullar açılır.

chatt

Valla bunu kestirmek çok zor Türkiye, Almanya ligi gibi her an herşey olabilir.

Can Demir

Vaka sayısı 1000'den düşmüyor, okullar açılırsa 2000-3000'e çıkar, açılmaz.

DracDonix

Okullar açılır. Yeni sosyal hayat kurallarına uyarsak, vaka sayıların da ki düşüşü görebiliriz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

xSodyum

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Temmuz 2020, 22:00:23
Okullar açılır. Yeni sosyal hayat kurallarına uyarsak, vaka sayıların da ki düşüşü görebiliriz.

Kim uyar? Ülkemizdeki insan tipleri belli başlıca belli. İnsanlar düşünüyorki şu mala nasıl zarar verebilirim, şunu nasıl dökebilirim, şunu nasıl kırabilirim. Maalesef ülkemizde oluşan diziler sonucu çocuklar kavgacı yetişiyor ve heryeri rahatsız gibi vurup kırıyorlar. Cidden ruh hastası bunu yapanlar. Tedbirler yine alınmayacak. Okullara dezenfektan konulacak o bir saniyede bitecek. Sıka sıka bitirecekler onu da yani genel olarak açılmaz bence.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%1 Pawn Coder(Pawn giriş)

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

En çok ilgilendiğim legal birlik Fire Department

timezen

Okullar yaklaşık 1000 vaka var iken kapatıldı, şuan yaklaşık aktif olan 15 bin vaka var ve sadece yaklaşık 3 milyon 800 bin kişiye test yapıldı, ülkenin nüfusu yaklaşık 83 milyon, açılması mantığa uygun gelmiyor.
ama maalesef öğrenciler kobay faresi.

huuu hep hi

deviantburada

justice rains from above

HasanEfe

Ya şu çinliler bi at yada eşşek ******* falan yesinde yeniden virüs kapsınlar valla tatil çok iyi geldi
hemde daha tam olarak corona bitmedi büyük ihtimalle açılıcaktır fakat velilerin bi çoğu belge çıkarttırıp okula götürmez diye tahmin ediyorum
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 20:00:32 HasanEfe

Rouge

Alıntı yapılan: HasanEfe - 16 Temmuz 2020, 19:59:26
Ya şu çinliler bi at yada eşşek ******* falan yesinde yeniden virüs kapsınlar valla tatil çok iyi geldi
hemde daha tam olarak corona bitmedi büyük ihtimalle açılıcaktır fakat velilerin bi çoğu belge çıkarttırıp okula götürmez diye tahmin ediyorum
Valla açılsın :D Ayda 500 tl mis gibi geliyordu