GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
25 Kasım 2024, 00:01:34

GTAMulti - Easter Egg

Başlatan Prisonero, 02 Mart 2020, 18:45:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prisonero

Değerli kullanıcılarımız,

Grand Theft Auto serisinin neredeyse hepsinde olan Easter Egg'leri tüm GTA sevenler ve oynayanlar olarak hepimiz biliriz. Grand Theft Auto oyunuyla başlayan bu Easter Egg gizemleri, biz GTA oyuncularının ilgisini epey çekmiştir ve çekmeye de devam etmektedir.

Rockstar Games'in Grand Theft Auto serisinin neredeyse hepsine yerleştirdiği Easter Egg'ler, başka oyunlara, Rockstar Games'in yaptığı diğer oyunlara, GTA içerisindeki eski veya görevlerde geçen herhangi bir karaktere gönderme yapmakla kalmayıp; uzaylılar, cesetler, kanlı mekanlar, zombiler gibi birçok gizemi barındırır.

Bizler de buradan yola çıkarak bir yenilik getirme kararı aldık ve GTAMulti - Easter Egg'leri yaptık.

GTAMulti Easter Egg'leri Nedir?

Forumun herhangi bir yerinde, bir üyenin ya da yöneticinin profilinde, ana sayfada, konuda, yorumda ve forumda erişebileceğiniz her yerde karşınıza çıkabilir. Karşınıza hemen çıkmaması için bizler bu Easter Egg'leri biraz gizli yerlere yerleştirip sizlerin de arayıp bulacağınız bir hale getireceğiz. Bir butonda, avatarda, konunun içindeki grafikte, kişisel ileti ya da özel başlıkta, linklerin birinde ve aklınıza gelebilecek forumdaki her detayda karşınıza çıkabilir.

Easter Egg Bulmanın Kazancı Nedir?

Easter Egg bulan üye, başarılara eklediğimiz "EegG" başarısı ile birlikte tam 50GP kazanacak! (GP'ler şu an işlevsiz olsalar da ileride kullanılabilir hale gelecekler).

Şu anlık olmasa da ilerleyen Easter Egg'lerde toplam 5, 10 ya da 20 tane Easter Egg bulan üyeye ya da üyelere Özel Başlık ve Discord sunucumuzda özel rol imkanı tanınacak.

Aynı şekilde ilerleyen dönemlerde "10 Easter Egg Bul", "20 Easter Egg Bul" gibi başarılar da eklenecek.

Easter Egg Formatı

Bizler, forumun herhangi bir yerine eklediğimiz Easter Egg'leri konuya yorum atarak ve Discord sunucumuz üzerindeki bir kanalda "Yeni bir Easter Egg eklendi" şeklinde bildireceğiz. Easter Egg'lerin yerini bilen birkaç yönetici arada ipucu verip işinizi kolaylaştırabilir.

Easter Egg'ler sıra sıra eklenecektir.
Bulunan Easter Egg kaldırılıp yerine yenisi eklenecektir.
Bulunan Easter Egg bu konu altından bulan kişi tarafından yorum olarak atılacaktır. (Ekran görüntüsü ile birlikte).
Konuya ilk Easter Egg'i görüntüsüyle birlikte atan kişi kazanacaktır. Daha sonrasında yeni bir Easter Egg yerleştirilecek ve oyuna devam edilecektir.
Easter Egg'i olur da başkasına söylerseniz ve söylediğiniz kişi sizden önce davranırsa kazanan o olur.

Bizlerle olup oynayacak herkese başarılar!

Easter Egg Bulan Üyeler
 1. Easter Egg: @Ayaz ama duyyu olan
 2. Easter Egg: @Specter
 3. Easter Egg: @Specter
 4. Easter Egg: @Tan
 5. Easter Egg: @Subject 17
 6. Easter Egg: @Coiner
 7. Easter Egg: @taliskaan
 8. Easter Egg: @AlbatRaozTR
 9. Easter Egg: @chmyera
10. Easter Egg: @shephard^
Son düzenlenme: 03 Şubat 2022, 23:24:39 lazlow

lacosapalm

- S O N

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Cruza

Seri fikir üretip seri uygulamaya koyuyoruz, hadi bakalım görelim sizi millet.  :oku2:

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Specter

Harika fikir, forumdan artık hiç çıkmayacağız.

Saygılarımla Specter...

lazlow

Arayacak arkadaşlara başarılar dilerim. (Bu sayılmaz sadece görsel olarak attım :D )

Lineopth

Mükemmel bir şey bu beee. Heyecanla bekliyoruz.

Lé Spîke

Daha somut bir bilgi verseniz çok iyi olurdu. Bu eggler ne şimdi anlamadım. Metin mi görsel mi yoksa başka bir şey mi?

Zoxy

Üyelerin forumu tanıması ve eğlenmesi adına güzel bir fikir, herkese başarılar dilerim. İlk Easter Egg kim bulacak merak ediyorum.  :serefe:   

lazlow

Alıntı yapılan: ᴘsʏᴄʜᴏ - 02 Mart 2020, 19:12:35
Daha somut bir bilgi verseniz çok iyi olurdu. Bu eggler ne şimdi anlamadım. Metin mi görsel mi yoksa başka bir şey mi?
Hem metin hem görsel bir easter egg olabilir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Desky

Çok güzel çok beğendim. :D Düşünen kimse o mutlaka ödül falan almalı. :D

lazlow

İlk Easter Egg yerleştirildi. Herkese başarılar!

Lineopth

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Mart 2020, 19:19:29
İlk Easter Egg yerleştirildi. Herkese başarılar!
Başlıyoruz ahali :rockstar:

Tan

Forumda oyun yapmış adamlar. :D Şahsen çok sevindim ve beğendim. Bulmam lazım, herkese başarılar dilerim.