GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Nisan 2025, 17:40:06

>>PC ye CD siz format atma<<

Başlatan [Mapper]Javasde-, 23 Aralık 2017, 14:13:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[Mapper]Javasde-

Herkez soruyor yaw kardeşim iki saat bilgisayarciyla ugrasasim yok para ve resim yok ona vercem paraya VDS alirim :D CD siz format atilirmi
Format denilen şey windowsu yeniden kurmaktir arkadaşlar eğer formatla uğraşmak istemiyorsaniz
Bu videodaki gibi bilgisayariniza imaj ghost alirsiniz
Biz dükkanda format atarken ayri bi bolum oluşturup oraya ghost kuruyoruz ve o bolumu gizliyoruz adam tekrar format atmaya geldiğinde ugrasmiyoruz ghostdan geri aliyoruz basit

https://m.youtube.com/watch?v=JFM3mXevq9s

3 senedir bilgisayarcida calisisiyorum sadece windows 8'8.1 ve ustu için boyle bir sistem mevcuttur bilgisayarcidan bir format CD si alin ve
Biosunuzdan disk önceliğini CD ye verin okumuyorsa harici. DVD okuyucu Takin  Takin ve ona verin oceligi  daha sonra tüm alanlari silin ve
Bilgisayarinizin hardisk alanina gore ilk alani 300.000 yapin hardiskini 500gb ise windows için bi alan daha acin 100.000 mb ilk ve 100k ilk yere  windowsu kurun eğer windows 7 ise su programdan driver yapin
https://drp.su/tr // birçok program denedim bu isin en iyisi .
Windows 8 veya ustu ise aygit yoneticisinden aygitlara gelerek üzerinde ünlem işareti olanlari sağ tiklayarak guncelleyin aygit yöneticisini bulamiyorsaniz aramaya aygit yöneticisi yazin
Daha sonra bilgisayarciya gittiğinizde removewat adli crack programini da alin ve crack yapin daha ve aramaya yerel hizmetleri goruntule yazarak windows updateyi devre dişi birakin format isleminiz tamamlandı :D

Son düzenlenme: 27 Aralık 2017, 11:54:07 [Mapper]Javasde-

Kiproo

Anlatımın için Teşekkürler İşime yarayacağını düşünüyorum.

pag

[Mapper]Javasde-

Donanim hakkında herşeyi sorabilirsiniz ve yazilim° teşekkürler :D

iZombie

Usb ile atmayıda gösterebilirsiniz,yararlı konu :helal:

lacosapalm

Alıntı yapılan: epic - 31 Aralık 2017, 11:38:02

Usb ile atmayıda gösterebilirsiniz,yararlı konu :helal:

Yoruma katılıyorum, konu içeriği geliştirilebilir.  :helal:

- S O N

[Mapper]Javasde-

Ne usb si kardesim adamlar kolay yoldan formati soruyor.aygit takmadan

iZombie

Alıntı yapılan: [Mapper]Javasde- - 02 Ocak 2018, 21:11:48

Kişinin mesela dvd rom okuyucusu yoksa problem olur.

pag

Alıntı yapılan: epic - 02 Ocak 2018, 21:59:45

Alıntı yapılan: [Mapper]Javasde- - 02 Ocak 2018, 21:11:48

Kişinin mesela dvd rom okuyucusu yoksa problem olur.

Benim gibi :D , geçen bilgisayar bozuldu,DVD rom okuyucusu olmadığı için mecburen USB ile attım.

[Mapper]Javasde-

Arastirmadan yorum yapiyorlar mumkunse sadece anlatim kalsin oyle birsey yapamiyorsaniz konu kilit