GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 12:24:12

Bilgisayarım Açılmıyor.

Başlatan pag, 29 Aralık 2017, 14:06:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Merhaba,bilgisayarımı başlatıyorum,soldaki beyaz ok kaybolduktan sonra Windows Başlatılıyor yeri gelmeden kendini yeniden başlatıyor.Bunun sebebi nedir,format mı atmalıyım?

LionTR

Zannetmem Çökecegini Yinede Format At Bence Önce Asağıdakileri Yapmayı Çalış
1-HDD Den Olabilir
2-İcini Temizlemende Fayda Var
3-Evde Yedek HDD Varsa Dene
Eğer Onda Sorun Yoksa HDD Gitmiştir Not:Bilgisayar Laptop Mu Masaüstü Mü
Son düzenlenme: 29 Aralık 2017, 14:30:24 UltraAslan

pag

Pablo

Bilgisayarda Virus Varsa  oyuzden res atıyotdur yada bilgisayarin termal macunu bitmis olabilir bunlar olmazsa format at abi ozaman :helal:
Son düzenlenme: 29 Aralık 2017, 15:13:09 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Yegor

Virüsten dolayı olacağını sanmıyorum, kasanın kapağını açarak RAM ve işlemci kısmını özellikle temizlemeyle şansını deneyebilirsin. Aşırı sıcaktan dolayı bilgisayar kendini güvene alıp kapanıyor olabilir.

LionTR

Alıntı yapılan: ByGold - 29 Aralık 2017, 15:11:41

Bilgisayarda Virus Varsa  oyuzden res atıyotdur yada bilgisayarin termal macunu bitmis olabilir bunlar olmazsa format at abi ozaman :helal:
Virüsten Olmaz Knk Yegorun Dedigi Gibi Isınmadan Olabilir

Prisonero

Yegor'a katılıyorum. Isınmadan kaynaklı olabilir sorun, kasanın kapağını açık bırak kapalı kalmasın hiç bu sayede ısınmayı azaltabilirsin. Temizleyebildiğin yerleri temizlemekte ve sürülebilen yerlere de termal macun alıp sürmende fayda var.

LionTR

Alıntı yapılan: Prisonero - 29 Aralık 2017, 18:50:22

Yegor'a katılıyorum. Isınmadan kaynaklı olabilir sorun, kasanın kapağını açık bırak kapalı kalmasın hiç bu sayede ısınmayı azaltabilirsin. Temizleyebildiğin yerleri temizlemekte ve sürülebilen yerlere de termal macun alıp sürmende fayda var.
Aynen Öyle Katılıyorum Prisonero Sana

pag

Beyler iyi hoş diyorsunuzda,biosa girip 20dk aćık bıraktım pcyi hiç kapanmadı,ısınmayla alakası yok gibi.

LionTR

Alıntı yapılan: ReDDooM - 29 Aralık 2017, 19:40:48

Beyler iyi hoş diyorsunuzda,biosa girip 20dk aćık bıraktım pcyi hiç kapanmadı,ısınmayla alakası yok gibi.
O Zaman Başta Dedigim Gibi HDD Gitmiş Olabilir

pag

Alıntı yapılan: UltraAslan - 29 Aralık 2017, 19:43:35

Bi format deneyeceğim olmazsa artık yeni bir hdd.

LionTR

Alıntı yapılan: ReDDooM - 29 Aralık 2017, 19:45:11

Alıntı yapılan: UltraAslan - 29 Aralık 2017, 19:43:35

Bi format deneyeceğim olmazsa artık yeni bir hdd.
Dene Eger Mavi Ekran Verirse Geçmiş Olsun Demek Haber Verirsin

Lé Spîke

Bunu bende yaşamıştım. Kesinlikle HDD sorunlu. HDD'ye temiz bir format atmanı öneririm. :helal:

Edit:

HDD'yi temizlemek için çıkarıp başka bir bilgisayara ek HDD olarak bağla. Daha sonra biçimlendir.
Son düzenlenme: 29 Aralık 2017, 20:49:08 DeliOqlan

Lloyd

Aynısnı bende yaşadım birkaç ay önce, güç kaynağını değiştirdiler bi göster istersen anlayan birisine. Muhtemelen aynı sorundur.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Lloyd - 29 Aralık 2017, 21:03:29

Aynısnı bende yaşadım birkaç ay önce, güç kaynağını değiştirdiler bi göster istersen anlayan birisine. Muhtemelen aynı sorundur.

Bu da olabilir. Ama bende HDD değişmişti.