GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:54:42

Şah Mat Remake | 1. Sezon Finali

Başlatan mayob, 15 Şubat 2020, 03:33:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gtadelisi

Alıntı yapılan: Lineopth - 05 Nisan 2020, 16:41:32
Milano ve Godfather'in buluştuğu adam bence o örgüt olan. Güzel bölümdü beğendim.
Di Fonzo'nun dediklerini kendi yaptığı düşüncesindeyim aynı şekilde. @mayob ona çok şüpheli bir rol vermiş. Bölüm sakin ilerlese de alttan alttan gerilim ve heyecan vardı, 6. bölüm bol çatışma/aksiyonlu sahneler gelebilir şahsi düşüncemle. Üstteki yorumlardaki gibi NPC'ler çok ayrı bir renk katar, aktif olması taraftarıyım.

Cerberus.

Alıntı yapılan: gtadelisi - 06 Nisan 2020, 11:07:14
Milano ve Godfather'in buluştuğu adam bence o örgüt olan. Güzel bölümdü beğendim.
Di Fonzo'nun dediklerini kendi yaptığı düşüncesindeyim aynı şekilde. @mayob ona çok şüpheli bir rol vermiş. Bölüm sakin ilerlese de alttan alttan gerilim ve heyecan vardı, 6. bölüm bol çatışma/aksiyonlu sahneler gelebilir şahsi düşüncemle. Üstteki yorumlardaki gibi NPC'ler çok ayrı bir renk katar, aktif olması taraftarıyım.
mayob'un ona şüpheli bir rol vermesinin sebebi belli. :) Eski Manyaklar'ı izleyenler hatırlayacaklardır Di Fonzo aslında ordaki mafya babası Anderson. Manyaklar ve Şah Mat aynı evrende geçiyordu sadece karakterde isim değişikliğine gidildi. Bu durumda Keaton'la arası kötü olan  Anderson = Di Fonzo

Eski seriden hareketle ben olayların az-çok nereye gideceğini tahmin ediyorum tabi. mayob'la bazen ortaklaşa gidiyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz o yüzden gelecek bölümlerde yaşanacak bazı olayları da biliyorum ama söylemem.

O'nu çağırın dediği kişi kim olabilir acaba ? Hmm. Aslında konuda kimi çağıracağının ipucu var dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. :)

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Tommy Vercetti

Spoilerdir dikkat edin. :D "O" denilen kişi kovboy. Bence öyle kesinlik yok.

talha0ff

Zaten eski hali de hala çok güzel.Remake de bir o kadar keyifli olmuş.
Bana da eski hevesimi geri getirdi.
Ancak bir öneri olarak eğer FPS sorunu yaşamıyorsan fotoroman yerine video şeklinde yapsan biraz daha iyi olabilir. Tabi ki her türlü izlemesi eğlenceli bir ortaya çıkmış fakat "machinima" olayının ülkemizde popüler olabilmesi için video şeklinde yapılabilir.

Başarılar..

mayob

Alıntı yapılan: talha0ff - 08 Nisan 2020, 21:41:27
Zaten eski hali de hala çok güzel.Remake de bir o kadar keyifli olmuş.
Bana da eski hevesimi geri getirdi.
Ancak bir öneri olarak eğer FPS sorunu yaşamıyorsan fotoroman yerine video şeklinde yapsan biraz daha iyi olabilir. Tabi ki her türlü izlemesi eğlenceli bir ortaya çıkmış fakat "machinima" olayının ülkemizde popüler olabilmesi için video şeklinde yapılabilir.

Başarılar..
San Andreas'ın animasyonları dizinin tüm ciddiyetini baltalıyor ne yazık ki. Ayrıca çekimi de çok zor. Yapay zeka sıfır, animasyonlar absürt derken bir hayli uğraştırıyor. Önerin için teşekkür ederim fakat bu şekilde devam edeceğim.

Cerberus.

Böyle dev***eee keke. Manyaklar istiyoruz :)

"GALATASARAY"

Desky

+ katılıyorum. Bölüm güzeldi elinize sağlık. Yenisini bekliyoruz.

Vamonte

Eski forumdaki dizine de bakmıştım biraz, bence San Andreas gibi kütük bir oyunda iyi iş çıkarıyorsun. Gelecek bölümlerde başarılar dilerim.

mayob

6. bölüm çekimleri başladı arkadaşlar.

Ganbarimasu

Vay be abi seni burada görüp dizilere devam ettiğini görünce sevidim valla. En kısa zamanda izleyeceğim bu bölümleri. Manyaklar'a ne oldu, o devam etti mi? Onu çok merak ediyordum tam bir dönüm noktasında kalmıştı. 

fka. Gökbörü, Vialpando.

mayob

Alıntı yapılan: Ganbarimasu - 14 Nisan 2020, 14:19:01
Vay be abi seni burada görüp dizilere devam ettiğini görünce sevidim valla. En kısa zamanda izleyeceğim bu bölümleri. Manyaklar'a ne oldu, o devam etti mi? Onu çok merak ediyordum tam bir dönüm noktasında kalmıştı.
Hoş geldin kardeşim. Manyaklar ne yazık ki devam edemedi forum kapanınca. İlerleyen yıllarda sıfırdan başlamayı planlıyorum, bakalım.

Uzzy

O denilen kişi belli oldu sanırım :D resimdeki değilse bilemem.

Cerberus.

Alıntı yapılan: Uzzy - 14 Nisan 2020, 15:45:41
Hangi resimdeki. :)

"GALATASARAY"

Uzzy

Cerberus.

Alıntı yapılan: Uzzy - 14 Nisan 2020, 16:07:25
Alıntı yapılan: Alpha_35 - 14 Nisan 2020, 16:05:07
Alıntı yapılan: Uzzy - 14 Nisan 2020, 15:45:41
Hangi resimdeki. :)

Ah evet dostum bravo doğru tahmin.  :şeytan:
We have busted @mayob

Yerinde olsam konuyu tekrar incelerdim. O'nun kim olduğuna ilişkin detay konuda var dediğimde bu resimdeki karakter ortada bile değildi.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 18:02:05 Alpha_35

"GALATASARAY"