GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 00:49:18

Şah Mat Remake | 1. Sezon Finali

Başlatan mayob, 15 Şubat 2020, 03:33:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Tommy Vercetti

Güzel bir bölüm olacak yine. Beklemedeyim.

Lineopth

Son bölümden sonra heyecan arttı. Bekliyorum takipçi olarak.

gtadelisi

İşlerden dolayı gecikmeli olarak bakabilsem de bölümleri izliyorum. Son bölüm sezonun en iyi bölümüydü, daha iyisi gelene kadar. Yeni bölümü bekliyorum.

Cerberus.

Az önce mayob'la konuştum yeni bölüm 4 güne geliyor. :) Çekimler tamam kurguya geçti. Şu an son sahneyi çekiyor olmalı.

Güncelleme: Son sahnenin çekimi de bitmiştir.  Face'ten konuştum şimdi. Beklemede kalın.
Son düzenlenme: 01 Nisan 2020, 20:25:54 Alpha_35
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

McTruth

mayob

Arkadaşlar bölüm -bir aksilik çıkmazsa- birkaç gün içinde yayında olacak.

Cerberus.

Beklediğimizden 1 yada 2 gün erken. Yarın akşamüstü gibi bölüm bizlerle. :)

"GALATASARAY"

mayob

Beşinci bölüm yayında. İyi seyirler.

SuicideMassacre

Öncelikle merhaba dostum  :elsalla: , uzun süre sonra yorum atması izlemesinden çok daha keyifli benim için, kare kare çektiğimiz dönem de video fikri çok itici gelirken aslında çok daha keyifli olduğunu farkettim.

Eski bölümleri çok hatırlayamıyorum ama sanıyorum yeni karakterler gelmiş ve gayet güzel işlemişsin. Ayrıca sahneler de karakterlerin duran bir biçimde olması da çok hoş bi teknik olmuş. Renk efekti ile de sahneler de kasvetli bir havayı yakalamışsın. Eskiden beri müzik kullanımını çok seviyorum zaten hala da tam gaz devam ediyorsun. Diyaloglar ve olay kurgusu da gayet başarılı bence..

Tek eksik şehrin genel olarak çok boş durması karakterler dışında arkaplan fazla boş duruyor onun dışında bir problem göremiyorum. Başarılar...

mayob

Alıntı yapılan: SuicideMassacre - 04 Nisan 2020, 22:24:32
Öncelikle merhaba dostum  :elsalla: , uzun süre sonra yorum atması izlemesinden çok daha keyifli benim için, kare kare çektiğimiz dönem de video fikri çok itici gelirken aslında çok daha keyifli olduğunu farkettim.

Eski bölümleri çok hatırlayamıyorum ama sanıyorum yeni karakterler gelmiş ve gayet güzel işlemişsin. Ayrıca sahneler de karakterlerin duran bir biçimde olması da çok hoş bi teknik olmuş. Renk efekti ile de sahneler de kasvetli bir havayı yakalamışsın. Eskiden beri müzik kullanımını çok seviyorum zaten hala da tam gaz devam ediyorsun. Diyaloglar ve olay kurgusu da gayet başarılı bence..

Tek eksik şehrin genel olarak çok boş durması karakterler dışında arkaplan fazla boş duruyor onun dışında bir problem göremiyorum. Başarılar...

Sağ ol dostum, hoş geldin. Eleştirilerin için teşekkür ediyorum. Arka planı belli nedenlerden dolayı boş bırakıyorum: Birincisi, NPC'ler varken FPS 30'ların altına iniyor. ENB'den kaynaklı sanırım. İkincisi de diziyi biraz minimal bir anlatımla sunmak istemem. Yalnızca karakterler ön planda olsun istiyorum. Eğer çok göze batıyorsa ilerleyen bölümlerde NPC'ler açık olabilir.

Cerberus.

FPS'i düşürmene gerek yok DYOM'dan etrafa 3-5 adam, araba atsan yeter. Açıkçası benim gözüme en çok batan şey renklerdi o boşluğu kimse fark etmez sanıyordum, ilginç.

"GALATASARAY"

Uzzy

Sakin bölüm oldu. Godfather'in kimi çağırdığını merak ettim.

Lineopth

Milano ve Godfather'in buluştuğu adam bence o örgüt olan. Güzel bölümdü beğendim.

Cerberus.

Teorilerinizin hepsinin cevabını biliyorum ama söylemem. ;)

"GALATASARAY"