GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 20:43:15

Manyaklar | 3. Bölüm Çekimleri Başladı!

Başlatan mayob, 29 Nisan 2020, 08:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cerberus.

Alıntı yapılan: talha0ff - 15 Mayıs 2020, 09:43:45

Tabi ki muhtemelen bu da ilerde sebebini farkedeceğimiz bir tercih de olabilir.
Fakat bu şekilde Jake Lawrence karakterinin ürkek birinden, bir suç makinesine dönüşen karakter gelişimi bize daha iyi geçer diye düşünüyorum.

Tam da bununla ilgili bir tercih.
Jake'in ilerde ne yaşayacağını veya geçmişi anlatırken neden farklı duygular hissedeceğini bilmiyoruz sonuçta henüz hikayenin başındayız. :)

Fazla detaya girersem Spoiler olabilir. Gerekli gördüğü takdirde Muhsin bu konuda açıklama yapacaktır. Ama Muhsin'in tarzını bilenler bana hak verir izlerken gördüğünüz en ufak bir nokta veya detayın dahi ilerde karşılığı olduğunu mutlaka görürsünüz.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

SundayMan

2'yi de izledim elinize kolunuza sağlık. Yine tam tadında ve çok güzel bir bölüm olmuş. Kemer takma animasyonuna kadar detaylara inmeniz ne kadar ciddi ve özenerek yaptığınızın göstergesidir. Zaten ikinizin de neler yaptığını ve neler yapabileceğini çok çok iyi biliyoruz. Talha'nında dediği gibi zor durumları çok iyi yansıtıyorsunuz. Senaryo açısından bir tavsiyem olacak yanlış hatırlamıyorsam eski Manyaklarda çetenin Jake'den sonraki hayatını görmüştük bence bu yeniden çekimde onların da geçmişini ve Jake ekibe girmeden neler yaptıklarını, hayatlarını da anlatabilirsiniz. Belki bunu düşünmüşsünüzdür bile bi iki bölüm sonrası için saklıyor da olabilirsiniz hikaye biraz daha ağır ilerleyecek demişsiniz çünkü. Yani söyleyebileceğim tek şey inanın şu an ki bir çok TV dizisinden daha iyi bir iş yapıyorsunuz tekrardan elinize kolunuza sağlık. 3'ü de merakla bekliyorum. :)

Cerberus.

Eski dizide zaten ekibin geçmişine yer verildi?

"GALATASARAY"

SundayMan

Alıntı yapılan: Cerberus. - 16 Mayıs 2020, 18:30:11
Eski dizide zaten ekibin geçmişine yer verildi?
Tam olarak hatırlayamadığım için ''yanlış hatırlamıyorsam'' yazmışım zaten.

TurkGamer

Heyecanla Beklemedeyiz :)  :kalp:

Cerberus.

Bölüm nerde bölüm Ömeeer. Kuruduk burda kardeşim. Seri bölüm getir. :şeytan:

"GALATASARAY"

Quadismic

Tüm yorumlarınız için teşekkürler gençler.

Bölüm için çekimler başladı. Tahminen (bugün hariç) 2 gün çekimler sürer, 2 gün edit sürer, 1 günde son kontroller ve upload sürer. Şimdilik en iyi ihtimalle 5 güne yayında. En kötü ihtimalle 1 hafta ila 1.5 hafta arasında yayında olur.

Ara ara bir kaç kare paylaşmamı isterseniz bu yorumu beğenmeniz yeterli olur. :)

Cerberus.

Alıntı yapılan: Quadismic - 18 Mayıs 2020, 02:39:06
Tüm yorumlarınız için teşekkürler gençler.

Bölüm için çekimler başladı. Tahminen (bugün hariç) 2 gün çekimler sürer, 2 gün edit sürer, 1 günde son kontroller ve upload sürer. Şimdilik en iyi ihtimalle 5 güne yayında. En kötü ihtimalle 1 hafta ila 1.5 hafta arasında yayında olur.

Ara ara bir kaç kare paylaşmamı isterseniz bu yorumu beğenmeniz yeterli olur. :)
Sen istersin de beğenmem mi kral? :şeytan:

"GALATASARAY"

Cerberus.

9 gün geçti hani nerde bölüm. 🤔🤔

"GALATASARAY"

Quadismic

Alıntı yapılan: Cerberus. - 27 Mayıs 2020, 19:54:08

Bayram, finaller ve iş yoğunluğu vesilesiyle ufak bir ara verdik. Haziran'ın ilk haftasında çekimlere kaldığı yerden devam edip bitirmeyi, sonrasında finallere odaklanmayı düşünüyoruz. Temmuz'da ise rutin tempoya geri döneceğiz.

Cerberus.

Alıntı yapılan: Quadismic - 28 Mayıs 2020, 07:04:36
Alıntı yapılan: Cerberus. - 27 Mayıs 2020, 19:54:08

Bayram, finaller ve iş yoğunluğu vesilesiyle ufak bir ara verdik. Haziran'ın ilk haftasında çekimlere kaldığı yerden devam edip bitirmeyi, sonrasında finallere odaklanmayı düşünüyoruz. Temmuz'da ise rutin tempoya geri döneceğiz.
Tamamdır kardeşim. Kolay gelsin. Başarılar dilerim şimdiden. Geçmiş bayramın kutlu olsun. :D

"GALATASARAY"

Cerberus.

"GALATASARAY"

Quadismic

Alıntı yapılan: Cerberus. - 04 Haziran 2020, 20:19:27
R.I.P. Manyaklar :'(

hiç olur mu öyle şey. Haftaya çarşambadan itibaren kaldığımız yerden yavaşça devam ediyoruz. Bu dönemde işler yoğunlaştı şöyle ya da böyle bu projeyi yıllar alsa da bitirmeyi düşünüyoruz sıkıntı yok. Bölüm için net tarih vermek zor ama temmuzun ilk haftaları diyelim şimdilikb]

Cerberus.

Alıntı yapılan: Quadismic - 16 Haziran 2020, 18:31:12
Alıntı yapılan: Cerberus. - 04 Haziran 2020, 20:19:27
R.I.P. Manyaklar :'(

hiç olur mu öyle şey. Haftaya çarşambadan itibaren kaldığımız yerden yavaşça devam ediyoruz. Bu dönemde işler yoğunlaştı şöyle ya da böyle bu projeyi yıllar alsa da bitirmeyi düşünüyoruz sıkıntı yok. Bölüm için net tarih vermek zor ama temmuzun ilk haftaları diyelim şimdilikb]
O zamaaan :şeytan:

MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİİİ
BEBELERİ PİSTTEN ALALIM ALALIM

"GALATASARAY"

Perry the Gambler

En son Youtube'da, Jake'in sevgilisini öldüren adamı dövmeye veya öldürmeye gidiyorduk orda bitiyordu. Jake'in sevgilisinin yüzü mosmordu. Ondan sonrasını hep bekledim ama bi baktım mayob videoları silmiş. Manyakları yeniden görünce çok sevinmiştim. Hatta Hüzünlü bir Finch diye hesap açmıştım. Güzel bir diziydi. Remake harika olmuş elinize sağlık Karabul ve Mayob, Kaynak adamlar <3