GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 20:00:56

Los Cambio | 6.Bölüm'den 1 KARE!

Başlatan talha0ff, 13 Nisan 2020, 18:27:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talha0ff

Alıntı yapılan: lazlow - 25 Kasım 2020, 23:37:55
Güzel bölüm olmuş. Skinler arasında Umberto Robina'yı da eklemen çok güzel olmuş. Skinleri kendin mi yapıyorsun?

Teşekkür ederim, ben de Web Archive'den eski diziler bölümüne bakıp ağlıyordum.
Şaka bir yana bu skinlerin çoğu uzun zaman önce indirdiğim paketlerden kalma. Ancak bazı karakterlerin kıyafet, saç stili gibi değiştirmem gereken şeyleri olduğunda kendim yapmaya çalışıyorum.

lazlow

Alıntı yapılan: talha0ff - 25 Kasım 2020, 23:52:54
Güzel bölüm olmuş. Skinler arasında Umberto Robina'yı da eklemen çok güzel olmuş. Skinleri kendin mi yapıyorsun?

Şaka bir yana bu skinlerin çoğu uzun zaman önce indirdiğim paketlerden kalma. Ancak bazı karakterlerin kıyafet, saç stili gibi değiştirmem gereken şeyleri olduğunda kendim yapmaya çalışıyorum.

Ne demek. Skinler basit ama akılda kalıcı. Mesela Ryder'in kıyafetinin değişmesi gibi ayrıntıların olması güzel. Yoksa oyundaki gibi kıyafetler olsa sürekli sıkabilirdir. Arada değişiklikler gerekiyor. Çekim açıların da çok güzel. Uzunluklar da yeterli bence ne uzun ne kısa.

Ben bir tavsiye vermek isterim: Bölümlerdeki bütün resimleri spoiler içine alma. Bölümdeki ilk birkaç resmi spoiler dışında ver, merak edip okumak isteyen spoiler butonuna basarak devamını okur. :helal:

talha0ff

Alıntı yapılan: lazlow - 26 Kasım 2020, 02:24:21
Alıntı yapılan: talha0ff - 25 Kasım 2020, 23:52:54

Ne demek. Skinler basit ama akılda kalıcı. Mesela Ryder'in kıyafetinin değişmesi gibi ayrıntıların olması güzel. Yoksa oyundaki gibi kıyafetler olsa sürekli sıkabilirdir. Arada değişiklikler gerekiyor. Çekim açıların da çok güzel. Uzunluklar da yeterli bence ne uzun ne kısa.

Ben bir tavsiye vermek isterim: Bölümlerdeki bütün resimleri spoiler içine alma. Bölümdeki ilk birkaç resmi spoiler dışında ver, merak edip okumak isteyen spoiler butonuna basarak devamını okur. :helal:

Teşekkür ederim yorumların için.
Aslında spoiler içine almak sayfanın hızlı yüklenmesi için yaptığımız bir şeydi. Ancak bir gelenek haline geldi sanırım. Almadığım zaman da mutlaka biri gelip "spoiler içine alsana kardeşim!" diyecektir. :D

Heleina

Son bölüm güzel olmuş. Tadı damağımızda kaldı. Vakit buldukça takipteyim, kolay gelsin. :helal:

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Impeccable

Yine güzel bir bölüm olmuş, ellerine sağlık devamını bekliyoruz. :)

talha0ff

Alıntı yapılan: Helen - 27 Kasım 2020, 19:36:55
Son bölüm güzel olmuş. Tadı damağımızda kaldı. Vakit buldukça takipteyim, kolay gelsin. :helal:
Teşekkür ederim.
Helen, Yunan anlamında mı yoksa isminiz mi?

talha0ff

Alıntı yapılan: Impeccable - 27 Kasım 2020, 22:42:46
Yine güzel bir bölüm olmuş, ellerine sağlık devamını bekliyoruz. :)

Teşekkür ederim yorumunuz için, elimden geldiğince devam ediyorum. :D

Heleina

Alıntı yapılan: talha0ff - 29 Kasım 2020, 14:21:52
Alıntı yapılan: Helen - 27 Kasım 2020, 19:36:55
Teşekkür ederim.
Helen, Yunan anlamında mı yoksa isminiz mi?

Aslında Truvalı Helen'den yola çıkarak nickimi oluşturmuştum. :)

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

talha0ff

Herkese selamlar, uzun zamandır uğraşamadığım bu projeye, ne olursa olsun devam ediyorum.Ve 6.Bölüm'den bir kareyi sizlerle paylaşıyorum.

Impeccable

Alıntı yapılan: talha0ff - 16 Mayıs 2021, 01:29:24
Herkese selamlar, uzun zamandır uğraşamadığım bu projeye, ne olursa olsun devam ediyorum.Ve 6.Bölüm'den bir kareyi sizlerle paylaşıyorum.

Bırakmadığına sevindim, bölümü bekliyorum.:helal:

talha0ff

Alıntı yapılan: Impeccable - 16 Mayıs 2021, 01:38:14

Bırakmadığına sevindim, bölümü bekliyorum.:helal:

Açıkçası ben de senin bırakmadığına sevindim dostum. Teşekkür ederim. :)

lazlow

Eline sağlık, umarım devam edersin de finalini iyi bağlarsın, takipteyim :helal:

GTATurk zamanında ben de dizi işlerine bir heveslenmiştim de daha ilk bölümü çekerken sıradan oyun SS'leri gibi durunca soğumuştum. Tek olay kurgulayıp çekmek değil, çekim açılarını, ışığı vs ayarlamak gerekiyormuş.