GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:02:06

Los Cambio | 6.Bölüm'den 1 KARE!

Başlatan talha0ff, 13 Nisan 2020, 18:27:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talha0ff

Tür
Aksiyon,Dram
Konu
Los Angeles'in yükselmekte olan çetesi Ganton Boys'un liderlerinden olan Carl, fotoğraf çekme hobisi yüzünden Meksika uy****rucu karteliyle tanışır.Bu tanışma onun ve çetesinin izlediği yolu tamamen değiştirecektir.

Son düzenlenme: 16 Mayıs 2021, 01:33:17 talha0ff

mayob

Bekliyorum, kolay gelsin.

Uzzy

Başarılar. Yeni dizi görmek güzel oldu. Beklemedeyim.

Enkei

Başarılar, kolay gelsin.

SundayMan

Kolay gelsin kanka.

Lineopth

Görüntüler güzel. Başarılar.

Tommy Vercetti

Kapağı çok beğendim. Başarılar dilerim.

gtadelisi

Kolay gelsin, yeni dizileri görmek güzel oldu.

Lé Spîke

Kapak hoş duruyor. Beklemedeyim.

KamilPanpa37

Hocam ilk bölümü yayınlamadan önce, ana karakter ve hikayedeki önemli karakterleri biyografisel olarak tanıtırsan eğer çok iyi olur, çünkü bazı dizileri izlerken karakterler ile bağlantı kuramıyorum, bol şans heyecanla bekliyoruz.  :helal:

talha0ff

Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 02:53:30 talha0ff

Specter

Hikaye, kurgu harika 15 dakika boyunca olaya bağlandım devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Saygılarımla Specter...

SundayMan

Çok yakışıklı bir bölüm olmuş kanka, ellerine sağlık. Hikayesi falan çok ilgi çekici ama bence siyah şeritleri kaldır daha güzel olur. 2'yi bekliyorum.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: SundayMan - 24 Nisan 2020, 05:59:10
Çok yakışıklı bir bölüm olmuş kanka, ellerine sağlık. Hikayesi falan çok ilgi çekici ama bence siyah şeritleri kaldır daha güzel olur. 2'yi bekliyorum.
Siyah şeritler mantıklı olmuş.

Güzel bölüm.

SuicideMassacre

Öncelikle ellerine sağlık, dostum.

Ortaya güzel, özgün bir iş çıkarmışsın bu konuda tebrik ederim. Bazı sahnelerde ki rötüşların felan da işine özendiğini gösteriyor. Görüntü kalitesi, hikaye ve diyalogları gayet güzeldi. Merak uyandıran, çok tadında bir giriş olmuş.

Eksiklikler konusunda, ufak tefek yazım hataları gözüme takıldı ama aceleye geldiğini söylemişsin gayet olabilir.

Çarpışma sahnesini ben mi göremedim, kareler açılmadı mı bilemiyorum ama o kısım bende biraz hava da kaldı. Cidden klişe bir durum ama bunu daha espirili bir biçimde yumuşatabilirdin. Aynı şekilde evine neredeyse bir ordunun gelmesi çok saçma ama aynı şekilde espirili bir biçimde yedirebilirdin diye düşünüyorum.

İlk sahne de Carl karakterinin, tepkisiz kalması bir tık tuhaf geldi. Başarılar!