GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:30:00

Lone Wolf : Bir Brotherhood Filmi

Başlatan Quadismic, 10 Ağustos 2019, 10:50:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Quadismic

Yapımcı: Ömer Faruk Karabul
Tür: Aksiyon & Film
Konu:
Sevdiği kadının intikamını almak, suçluları cezalandırmak ve adalet getirmek için geceleri siyahlara bürünen Lars Maximilian, suça karşı giriştiği bu çetin mücadelede aslında yalnız olmadığını ve işlerin "görünmeyen bir yüzü" olduğunu farkedecektir.

Son düzenlenme: 27 Mart 2020, 22:29:58 Quadismic Sebep: Resim güncellemesi

gtadelisi

Öncelikle yeni projen için başarılar diliyorum. Tekrar kaliteli bir çalışma görebilecek olmak beni sevindirdi.

Dizinin konusu hoşuma gitti. Aksiyon dışında, diziyi izlerken meraklandıracak bir yapım görüyoruz. Teaser için seçtiğin şarkı doğru bir seçim olmuş. Kullanacağın karakterler için de aynı şekilde. Uzun soluklu olmasını temenni ediyorum.

Quadismic

Alıntı yapılan: gtadelisi - 11 Ağustos 2019, 22:49:25
Öncelikle yeni projen için başarılar diliyorum. Tekrar kaliteli bir çalışma görebilecek olmak beni sevindirdi.

Dizinin konusu hoşuma gitti. Aksiyon dışında, diziyi izlerken meraklandıracak bir yapım görüyoruz. Teaser için seçtiğin şarkı doğru bir seçim olmuş. Kullanacağın karakterler için de aynı şekilde. Uzun soluklu olmasını temenni ediyorum.

Değerli dostum, kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle. Kısa bir teaser fragmanı bile irdelemen ve yorum atman çok ince, nazik bir davranış.

Tespitlerin çoğunlukla doğru. Müzik seçimini beğenmene de çok sevindim. Proje hakkında biraz bilgi verirsem yaklaşık 1 saat aralığında bir uzunluğu olan film tadında bir yapım olacak. Bu proje, anlatmak istediğimiz hikayelerden yalnızca bir tanesi. Farklı karakterleri de anlatacak stand-alone diziler çekip en sonunda Avengers gibi birleştirme niyetim var. Tabi ancak zaman ve koşullar uygun olursa bu aklımdaki projeyi tam anlamıyla hayata geçirebilirim :)

Yakın zamanda projeyi tamamlar, son rütuşlarını veririz. Süreç hakkında gelişmeleri duyururken artık seni de gözlerimiz arar :)

gtadelisi

Teaser deyip geçmemek lazım, her şeyin başlangıcı o. :)

GTA için yapılan diziler genellikle 10-20 dakika aralığında oluyor. Gayet normal bir süre diyebiliriz bunun için. Bu süreyi 1 saat gibi uzun bir süreye çıkartman, diziye internet dizisi gibi bir hava katacaktır. Farklı karakterler için çekeceğin stand-alone dizilerini sonunda Avengers gibi birleştirme durumu varsa, dizide bizi ters köşe sahneleri de bekliyor olacak demektir. Bunu ayrıca beğendim ve senden böyle bir yapıt çıkacağına çok memnun oldum.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Quadismic

Bu akşam saat 22.30 itibariyle bir aksilik olmaz ise Lone Wolf Ön Gösterim i kanalımızdan paylaşıyoruz.

Çerezinizi hazırlayın. 1 saatlik bir film sizi bekliyor olacak.

Galada görüşmek üzere!

Son düzenlenme: 09 Ekim 2019, 16:13:11 Karabul

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Quadismic

Upload yetişmediği için bu akşam saat 22.15'te galayı yayınlıyoruz.
Sizleri de bekliyoruz.

Son düzenlenme: 10 Ekim 2019, 12:32:20 Karabul

Uzzy

Beklemedeyiz reis.

Quadismic

Galamızı yayınladık arkadaşlar. Bizimle galaya katılan herkese teşekkürler.

An itibariyle Lone Wolf projesini de konuda düzenledik. İzleyip yorum yaparsanız seviniriz.

Hypher

Hangi kelimeleri yazsam buraya anlamlı gelir bilmiyorum...

Müzikler ile alakalı bir şey söylemeyeceğim,eskiden beri resmen nokta atışı parçalar seçmen ve sahnelerle olan uyumu cidden çok mükemmel.

Çekim açıların da keza güzel,biraz daha geliştirilebilir miydi ? Evet,fakat şimdi ki hali kötü olduğunu göstermez.

Senaryoya gelince,emek verdiğin,üstünde durduğunu belli eden bir senaryo var. Fakat olaylar çok erken başladı gibi,kardeşlik hakkında biraz daha bilgi,veya Max hakkında bir kaç flashback daha olabilirdi. Son sahne ''Artık yalnız değilsin.'' kısmında yüzüme bir gülümseme yerleşti,fakat dediğim gibi Max'in MI6'te ki olayları,nasıl Lone Wolf lakabını aldığını bilmediğim için biraz boş kaldı gibi. Yine son sahnede ki mekan -aslında bazı isimler bile- özellikle mi seçildi,yoksa eldeki harita o olduğu için mi onu koydun,veya ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama çok manidardı,gözümde mazi canlandı diyebilirim.

Cidden emek verdiğini hissettiriyorsun,her projen böyleydi,bundan bir kazancın olmasa bile en iyisini yapmaya odaklıydın her projende. Umarım bu mecrada belli bir yerlere gelebilirsin Ömer abi,arkanda her zaman elinden geldiğince sana destek çıkacak bir kardeşin olduğunu unutma :)

Uzzy

Reis sen ne yaptın ben hayatım boyunca televizyonda böyle güzel birşey izlemedim sen buralarda harcanıyorsun valla. Sahnelerin geçişlerine müziklerine rollere hayran kaldım. Mutlaka devam ettirmen gerekiyor çok beğendim.

gtadelisi

Tam senden beklenen bir çalışma. O müzikler, sahnelerin geçişleri, karakterlerin canlandırılması ve senaryonun akışı. Diyecek söz bulamıyorum, harikulade bir yapım.

Uzun zamandır GTA dizileri izlemediğim için midir bilemiyorum lakin cidden diyecek söz bulamıyorum. Bu işi çıkarılabilecek en üst raddeye çıkardın tebrik ederim. Önünde düğme ilikletecek adamsın.

Orkun

Çok büyük emek var, başarılar dostum.

talha0ff

Zaten müthiş olan tarzını her projende bir üst seviyeye taşımayı başarıyorsun sevgili @Karabul .Seni GtaTurk/Diziler'den beri takip ediyorum.

Bu işi bırakmamış olmanız beni çok mutlu etti.
Bu platformu ilk keşfettiğimde lise sınavına hazırlanıyordum.Şimdi bir üniversite öğrenicisiyim ve duyduğum heyecan hiç eksilmedi.

En kısa zamanda hayata geçiremediğim projelerimi oluşturmak için ben de çalışmaya başlayacağım.Başka bir isimle de olsa bu platformun ölümsüz olması dileğiyle.
İyi çalışmalar...