GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kumar | 3.Bölüm: Bir Çanta Dolusu Para | Yayında!

Başlatan SundayMan, 14 Nisan 2020, 08:10:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SundayMan

Yapımcı: SundayMan
Tür: Resim - Dizi
Konu: Rey ve Jake kardeştirler. Onlara emanet olan parayı çaldırdıklarında kendilerini bilmedikleri bir oyunun içinde bulurlar.

Son düzenlenme: 02 Mayıs 2020, 19:32:44 SundayMan

SundayMan

1.Bölümü gün içerisinde yükleyeceğim. 3 tane kare bırakayım. :helal:

Enkei

SundayMan

1.Bölüm yayında, iyi seyirler.

1.Bölüm: Hırsız

Lineopth

Şahane görüntüler var, bekliyorum. Başarılar.

SundayMan

Alıntı yapılan: Lineopth - 14 Nisan 2020, 14:03:45
Teşekkürler hocam, bölüm yayınlandı bu arada.

Uzzy

Reis geçen konudan biliyorum bu işi çok iyi yapıyorsun görüntüler mükemmel ama video şeklinde yapsan şahane ötesi olacaktır. Görüntülerden kalitenin ne kadar çok olduğu belli oluyor eline sağlık. (bölümü henüz izlemedim)

Lineopth

Alıntı yapılan: Sundayman. - 14 Nisan 2020, 14:15:14
Alıntı yapılan: Lineopth - 14 Nisan 2020, 14:03:45
Teşekkürler hocam, bölüm yayınlandı bu arada.
Pardon spoiler içinde olduğu için gözümden kaçmış.

Tommy Vercetti

Görüntüler mükkkemmmel. Ya neyi hallediyorsun sen be! Nasıl hallediyorsun? sorusundaki kare ve cevap süperdi. :D Selam zencileeeeer sahnesi de. :D Eline sağlık çok beğendim. Devam bölümü bekliyorum. :helal:

KamilPanpa37

Dizinin senaryosunu ve karakterlerin dialog kalitesini çok özgü bulamasamda,skinleri ve sahnelerdeki kadraj açılarını çok iyi ayarlamışsın,ayrıca kullandığın skinler ve Hd Enb modundaki renk tonu genel atmosfere marjinallik katmış.Kapak tasarımı falan da gayet makul seviyede.İlk bölüm için gerçekten uzun soluklu bir iş çıkartmışsın, ama karakterlerin dialog esnasında atmosferi daha canlı yaşatabilmek için arka plan müzikleri ve genel ses efektleri kullanabilirsen eğer güzel olur,bir sonraki bölümlerde başarılarının devamını dilerim.  :helal:
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 17:47:45 KamilPanpa37

Cerberus.

İlkinden daha iyi olmuş. Böyle devam.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Specter

Çizgi roman şeklinde olması harika olmuş farklı tarzlar güzel oluyor, devamını bekliyoruz.

Saygılarımla Specter...

chmyera

Güzele benziyor başarılar...

lazlow

İlk bölümü okudum, güzelmiş, tebrik ederim. :helal: başarılar

mayob

Bölümü az önce izledim, eline sağlık.

- Öncelikle grafiklerin şahane olduğunu söylemek istiyorum. Birden fazla modu harmanlamışsın sanırım. Ben beğendim. Lakin gece sahnelerinde karakterleri görmemiz zorlaşıyor, onu bir şekilde düzeltmeni tavsiye ederim.
- Dizi yabancı evrende geçtiğinden ötürü "kanka" "olm" gibi kelimeler çok sırıtmış. İlerleyen bölümlerde buna da dikkat edersin.
- Madd Dogg, Kent Paul, Elliot Alderson gibi tanıdık yüzleri kullanma derim.
- Son kısmı daha da merak ettirici bir biçimde bitirebilirdin. Evden çıkan adamı gördüklerinde "Ha? Bu nasıl olur?" gibisinden konuşsalar ve son karede de bilgisayar ekranı gözükse tam tadında bir son olurmuş.
- Alt yazılar çok küçük, ilerleyen bölümlerde birkaç tık büyüt bence.
- Uzun bir dizi mi olacak bilmiyorum, eğer öyleyse olayları biraz daha ağırdan alman iyi olur. Hem karakterleri tanımış oluruz hem de atmosfere daha hızlı alışırız. Misal, ilk bölümde bu paranın nereden geldiğini, Rey ve Jake kardeşlerin kim olduklarını ve misyonlarının ne olduğunu ucundan da olsa anlatsan süper olurmuş. Hem ikinci bölümü daha fazla merak ettirmiş olurdun.
- Alt yazıların başına konuşan karakterin adını yazmanı öneririm. Kimin ne dediği hiç karışmaz böylelikle.
- Animasyonlar o anki duygu durumunu çok iyi yansıtıyor. Aynen böyle devam.
- Yayınladığın bölümlerin linkini ana mesajın altına koy. Bir de kapak resmini küçült.

Tekrardan eline sağlık. Devamını bekliyorum. 6,5/10.