GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 15:35:31

Kayış | YAYINDA!

Başlatan SundayMan, 07 Nisan 2020, 02:21:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SundayMan

Yapımcı: Sundayman.
Tür: Resim- Film
Konu: Normal bir yaşantı sürdüren Pablo, bir anda kendisini çetenin en önemli üç isminden biri olarak bulur.

Not:Siteyi görünce bir anlık istekle yaptığım proje. 600 karelik bir film olacak. Ve afişin boyutunu ayarlayamadım, kusura bakmayın. :D

Son düzenlenme: 17 Nisan 2020, 06:20:16 Sundayman.

Enkei

Başarılar, kolay gelsin.  :helal:

SundayMan

İyi Seyirler. Konuda da belirttiğim gibi, siteyi görünce eski günler aklıma geldi. Bir anlık gazla bir şeyler yaptım, umarım beğenirsiniz.  :D

Not: Normalde müzikte ayarlamıştım fakat yükleyene kadar canım çıktı. Linklerin arasında da kayboldum müzikleri koyamadım bu yüzden.

Son düzenlenme: 17 Nisan 2020, 06:15:52 Sundayman.

mayob

Müsait bir zamanda izleyip yorumlayacağım.
GTATurk nick neydi bu arada?

SundayMan

Alıntı yapılan: mayob - 07 Nisan 2020, 04:22:51
Valla ne yalan söyleyeyim nickimi tam olarak hatırlayamıyorum. Bir kaç kez değiştirmiştim. Berkan ben abi ismimden hatırlarsın belki. :D

mayob

Alıntı yapılan: Sundayman. - 07 Nisan 2020, 04:35:57
Valla ne yalan söyleyeyim nickimi tam olarak hatırlayamıyorum. Bir kaç kez değiştirmiştim. Berkan ben abi ismimden hatırlarsın belki. :D
Hatırlar gibiyim sanki... @Alpha_35 bilir bence.

kelly

Hadi bakalım :helal:
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 10:53:25 kelly
I want everything

Lineopth

Hacı sen ne yaptın in in bitmiyor bu kadar uğraştıysan helal olsun. Yorum bırakıyorum bakacağım.

Uzzy

Efsane yapmışsın ama video şeklinde yapabilir misin?

Cerberus.

Alıntı yapılan: mayob - 07 Nisan 2020, 05:34:02
Bir tane Berkan biliyorum aslında NFSTr'de moderatördü GTATurk'ün eski üyelerinden. O musun gerçekten ? Başka Berkan hatırlamıyorum.  @Sundayman.

Dizini izleyip yorumlayacağım bu arada.

Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 13:59:43 Alpha_35
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Tommy Vercetti

Maşallah bi açtım en alta kavuşana ödül. Emek vermişsin belli, emeğine sağlık. İnceledikten sonra buradayım tekrar.

SundayMan

Alıntı yapılan: Lineopth - 07 Nisan 2020, 12:12:35
Hacı sen ne yaptın in in bitmiyor bu kadar uğraştıysan helal olsun. Yorum bırakıyorum bakacağım.
Teşekkürler, 600 karecik. :D Yorumunu bekliyorum.

Alıntı yapılan: Uzzy - 07 Nisan 2020, 13:11:50
Efsane yapmışsın ama video şeklinde yapabilir misin?
Teşekkürler hocam. Ama video dizi/film yapmak insanı daha çok yoruyor, bende biraz üşengecimdir. :D

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 07 Nisan 2020, 13:58:38
Bir tane Berkan biliyorum aslında NFSTr'de moderatördü GTATurk'ün eski üyelerinden. O musun gerçekten ? Başka Berkan hatırlamıyorum.  @Sundayman.

Yok hocam o değilim. Genelde Diziler bölümün de takılırdım sadece. Yorumunu bekliyorum.

Alıntı yapılan: Vestro - 07 Nisan 2020, 14:48:53
Kolay gelsin.
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 07 Nisan 2020, 17:28:09
Maşallah bi açtım en alta kavuşana ödül. Emek vermişsin belli, emeğine sağlık. İnceledikten sonra buradayım tekrar.
Teşekkürler hocam, bekliyorum.

Submarine

Hocam sen ne yaptın öyle bildiğin sıfır bir tadında olmuş hatta sıfır bir dizisinden daha güzel olmuş gerek anlatım gerek kurgu gerek karakter gerekse olay örgüsü hepsi olağan üstü.Senden yeni güzel resimli filmler bekliyoruz :)

Harbiden bu kadar resimi bir arada toplamak zor ha eline bileğine koluna sağlık :)
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 20:19:08 Submarine

Cerberus.

Alıntı yapılan: Sundayman. - 07 Nisan 2020, 18:31:37
Alıntı yapılan: Alpha_35 - 07 Nisan 2020, 13:58:38

Yok hocam o değilim. Genelde Diziler bölümün de takılırdım sadece. Yorumunu bekliyorum.
Dostum öncelikle emeğine sağlık ancak çok fazla mantıksal boşluk bırakmışsın. Bu mantıksal boşluklar hikayenin gerçekçiliğini baltalamış çoğu olayın sebeplerine veya nedenlerini bilmekten çok uzak bırakmışsın seyirciyi olaylar pat-pat çok hızlı şekilde gelişiyor ve bu yine anlatıdaki doğallığı öldürüyor. Dramatik unsur hemen hemen hiç yok varsa da duygusu karşı tarafa geçmiyor. Bu da olmamış. Abisinin öldüğü sahnede ben o acıyı ve kaybın üzüntüsünü seyirci olarak hissetmeliyim sanki sokakta biri ölmüş gibi geçmişsin. Mezarlık sahnesi de aynı şekilde.

Aynı zamanda Karakterlerle bağ kurmak zor özellikle Latin çetesiyle çünkü adamlar benim gözümde direkt haksız konumda bu yüzden finalde Wiz'in kazanmasına sevindim açıkçası çünkü hangi karakteri sevmesi gerektiği konusunda yine seyircini yönlendirmemişsin karakterlere derinlik katmamışsın öylece geçmişsin yani ucu açık bir noktada bırakmışsın ve bu noktada ben tercihimi Wiz'den yana kullandım ancak Wiz'in motivasyonunu veya latinoların motivasyonunu açıklayan hiçbir şey yok. Sebep ne ? Wiz'i neden sevmemeliyiz yada Latinoları neden sevmrliyiz ? Yada tam tersi ? Buna dair bir alt metin yok.

Geçiş sahneleri ve uzak planlar kullanmak yerine sürekli olayı veren bir yapım tamam tercihindir saygı duyarım ama herhangi bir mizah unsuru yada dramatik unsur olmadığı için seyirciyi bir noktadan sonra sıkıyor.

Son olarak küfür-küfür-küfür, atar-gider-atar-gider-atar-gider dizide bundan başka bir şey kullanmamışsın. Küfür dozajında kullanılırsa iyidir ama sen günaydın ***, iyi geceler ***, arabaya bin ***, arabadan in *** şeklinde bir kullanımla küfürü gerçekten abartmışsın. Doğallıktan sapmış. Bu da başka bir eksi.

Daha iyi yapımlar bekliyorum senden. Moralini bozma dostum devam.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 20:44:31 Alpha_35
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"