GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pars-Çıkmaz 2.Sezon 4.Bölüm Yeni bölüm ''Türkiyenin Faili Meçhul Çıkmazları''

Başlatan ParsMapping, 15 Nisan 2020, 12:33:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParsMapping

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim sizden ricam diğer bölümleri izledikten sonra duygu ve düşüncelerinizi bizimle paylasın bi an olsun dram,heyecan sahnelerini hissedebilecekmisiniz son derece merak ediyor,yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2020, 23:27:27 ParsMapping

talha0ff

Sezon finalini izledim.
Elinize sağlık güzel ve gelişim kaydeden bir sezon oldu.
Açık konuşmak gerekirse hikaye olarak ilgimi çekmese de harita, animasyon gibi teknik detaylar dizinizi izlenebilir seviyede güzel bir yapım haline getirdi.

Önümüzdeki sezon ile ilgili bir kaç tavsiyem olacak, dikkate alırsanız çok daha iyi yerlere gelebileceğini söyleyebilirim;

-Sisteminiz yeterli ise ENB kullanmanızı öneririm.Böylece yüksel poli-değerleri olan modellerimizi yüksek grafiklerle süsleyerek güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

-Hikayeyi akışa bağlı kalarak klasik bir Türk dizisi hikayesinden uzaklaştırabilirsiniz.Böylece dizi daha derli toplu ve ciddi bir yapım olacaktır.

-Gerçek oyuncuların yanında NPC kullanabilirsiniz, böylece başka bir bilgisayarda oynayan biri ile olduğundan daha senkronize sahneler çekebilirsiniz.

-Video kurgusunda ve görüntü kalitesinde ufak değişiklikler yapmanız gerekiyor.İşin mantığını bildiğiniz ortada, bunun üzerine biraz daha uğraşırsanız teknik açıdan çok daha iyi olacaktır.

-Yine video kurgusu ile ilgili, görüntülerin daha derli toplu olması adına 'feather board' ve sinema filmlerine uygulanan hazır renk efektleri kullanabilirsiniz.

Bunlar haricinde izlemekten keyif aldığım bir sezon oldu.Bahsi geçen hususlara dikkat edip etmemek tabiki sizin tercihiniz.Ancak önceki bölümlere baktığımızds önerileri dikkate aldığınız açıkça görülüyor.

Herhangi bir şeye ihtiyaç olursa elimden geldiğince yardımcı olabileceğimi de belirtmek isterim

Başarılar, iyi çalışmalar :helal: 

ParsMapping

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. böyle bir hikaye seçerken bu platformda çoğu kesim tarafından beğenilmeyeceğini bile bile seçtim doğrusu. İnsanlarımızda ''Türk Mafya dizisi'' fobisi oluşmuş durumda özellikle bu platformda bu durum çok yaygın. Ama önceki yorumlarımdada belirttiğim gibi sonuçta böyle bir coğrafyada yaşıyoruz ve yaşadığımız bu coğrafyada bu işler bu şekilde yürütülüyor. Yani perdede görmek istemediğimiz görüntüler aslında günlük hayatımızda yaşanan görüntüler.  O yüzden hikaye kısmına diyecek çok birşeyim yok herkesin kendi zevki kendi tarzı.

ENB konusunu kesinlikle dikkate alacağım zaten sizin ve belirli bir kaç arkadasımızın önerilerini ''kesinlikle yapmalıyım''  olarak algılamaktayım ve elimden geldiğince yapmaktayım.

2.sezon hikayede bariz değişikliğe gidilecektir.  4 GB lık bir oyunda ne kadar yansıta bildim bilmiyorum ama 1.sezonda 5 bölümde demek istediğim böyle bir yola girenlerin kazanma olasılığı yoktur biri kaybeder mezara girer öbürü kazandım der hapise gider mantığını yansıtmaya çalıştım.2.sezon yine mafya kurgusu üzerinden gidilecektir ancak 1.sezona nazaran daha farklı bir hikaye göreceğiz.

Dizide gördüğünüz herkes NPC hiç gerçek oyuncu yok elimden geldiğince onlara animasyon yaptırmaya çalısıyorum. ve cogu zaman çalısmıyor animasyon deliriyorum :)

Toplayacak olursak bütün yazdıgınız önerilerin hepsini 2.sezonda ne kadar dikkate aldıgımı sizde göreceksiniz kıymetli vaktinizi ayırıp konumun altına projemi güzelleştirmek adına kıymetli düşüncelerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim.

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

ParsMapping

Quadismic

ParsMapping

Üstad,kıymetli dostum kıymetli vaktini ayırıp böylesine kıymetli bir yorum ve yapıcı bir eleştiride bulunduğun için sana minettarım.
Kendimi ifade edebilmek için şuna açıklık getirmeliyim değerlendirmene karşılık sadece intro konusunda söyleyeceklerim var. Diziyi sadece ben çekiyorum ben ve botlar herhangi bir kimse gelip sunucuda yanımda bulunmuyor.Buna istinaden botlarla çekmeme rağmen ceza evinin ne kadar boş kaldığını senden izleyince fark ettim. zaten sende fark etmişssin her bölümde alta yazdığın söylediğin tüm önerileri elimden geldiğince oyunun müsade ettiği kadar uygulumaya çalıştım. Ve bu videodan sonrada 2.sezonda yine bütün önerilerini dikkate alacağım.Kıymetli dostum seninde belirttğin gibi bu işten tek kazancımız bu denli eleştiriler,yorumlar,değerlendirmeler 5 bölümlük bir sezon boşa gitti diye kendimce üzülürken böyle bir video çekmen  yorulduğuma değdiğini hissettirdi emeğine sağlık  çok teşekkür ederim....

talha0ff

Alıntı yapılan: ParsMapping - 13 Mayıs 2020, 16:38:00
Üstad,kıymetli dostum kıymetli vaktini ayırıp böylesine kıymetli bir yorum ve yapıcı bir eleştiride bulunduğun için sana minettarım.
Kendimi ifade edebilmek için şuna açıklık getirmeliyim değerlendirmene karşılık sadece intro konusunda söyleyeceklerim var. Diziyi sadece ben çekiyorum ben ve botlar herhangi bir kimse gelip sunucuda yanımda bulunmuyor.Buna istinaden botlarla çekmeme rağmen ceza evinin ne kadar boş kaldığını senden izleyince fark ettim. zaten sende fark etmişssin her bölümde alta yazdığın söylediğin tüm önerileri elimden geldiğince oyunun müsade ettiği kadar uygulumaya çalıştım. Ve bu videodan sonrada 2.sezonda yine bütün önerilerini dikkate alacağım.Kıymetli dostum seninde belirttğin gibi bu işten tek kazancımız bu denli eleştiriler,yorumlar,değerlendirmeler 5 bölümlük bir sezon boşa gitti diye kendimce üzülürken böyle bir video çekmen  yorulduğuma değdiğini hissettirdi emeğine sağlık  çok teşekkür ederim....
Sezonun boşa gittiğini düşünmemelisin dostum.Yapmayı bıraktığın bir projeyi geri döndürmüş oldun.Hem bölüm için, hem de senin gayet iyi oldu.

Önerilerimizi dikkate almaya devam edeceğine eminim.Bu gidişata göre projelerinin kusursuz hale geleceğinden de sen emin olabilirsin.

İyi çalışmalar dilerim.

ParsMapping

Kıymetli,kardeşim çok teşekkür ederim çok sağol

cruiser

İzlerken hadi ordan o da olur mu dediğimiz Türk dizilerinden kat kat iyi diyebilirim  :D
NPC lerle çekime günden güne alışıp daha iyi şeyler çıkarmaya başlarsın 10 dakika ile anlatabileceklerin sınırlı daha uzun bir video çekmek ise gerçekten çok fazla uğraş istiyor bu nedenle hikaye 2.sezonda daha iyi oturur emeğine sağlık.

ParsMapping

2.sezon 1.bölüm yarın 17:00'da yayında! :tr:

ParsMapping

Pars-Çıkmaz 2.Sezon 1.Bölüm Yeni bölüm (Gta SA  dizisi),

ParsMapping

raptores16

2. sezon bomba gibi başladı 2. sezon 2. bölüm bekleniyoor

ParsMapping