GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pars-Çıkmaz 2.Sezon 4.Bölüm Yeni bölüm ''Türkiyenin Faili Meçhul Çıkmazları''

Başlatan ParsMapping, 15 Nisan 2020, 12:33:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParsMapping

Yapımcı: Pars.
Tür: Video - Dizi
Konu: 80 Darbesinden sonra Rize'de dedelerinin JİTEM tarafından infaz edilmesinin ardından hayatın yükünü omuzlarına alan iki ağabey kardeşin en alt kademeden en üst kademeye gelişlerinin hikayesi anlatılmaktadır. Ancak geçmiş ara ara FlashBack ile 2. bölümden sonra gösterilmeye başlayacaktır

1. Sezon - {1.bölüm

2.bölümü izlemeden önce mutlaka okuyun
Arkadaşlar merhaba 1.bölümü yayınladıktan sonra gelen eleştiriler arasında en çok skin konusu vardı ya hepsini HD yapın ya hepsi orjinal yapın gibilerinden o yüzden skin konusunda revizyona gidildi. Baştaki jenerikte sadece kalıcı karakterler tanıtılmıştır.Dizi 3.bölümnden sonra kilit açmaya başlayacaktır.Umarım beğenirsiniz iyi seyirler.

Dostlar iyi ve ya kötü yorumlarınızı eksik etmeyinki bende ona göre devam edeyim veya etmiyim hani diyorsanızki çek aga idare eder izlenir yok zamanda diyorsanız şevkle dizimi çekmeye devam edeceğim. He diyosanizki kardeş sen bu işi bırak onuda yorumda sebebiyle yazınki ya bırakayım ya hatalarımı bileyim. inanın bu iş için organize olmak hiç kolay degil.  O yüzden yorumda iyi veya kötü belirtmenizi rica edeceğim ki ne ben boşa emek vereyim nede sizin göz zevkinizin içene edeyim.

Son düzenlenme: 12 Ağustos 2020, 17:58:19 ParsMapping

lazlow

Eline sağlık, tebrik ederim :helal:

Gaviria

Eline sağlık.  :helal:

ParsMapping

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)

KamilPanpa37

Türklere özgü,Kurtlar vadisi ve Aşiret türü, dizi filmlerinden esinlenmiş olsan da,izleyiciye genel çizgisel atmosveri tok bir şekilde yaşatmayı başarmışsın,bölümün sonu bile acayip merak uyandırıcı şekilde bitmiş, -acaba bir sonraki sahnedeki olay örgüsü ve karakter ilişkileri nasıl gelişecek ? gibisinde tepki vererek izledim, uzun soluklu olmasına rağmen hiç bir sahne tekrar'a düşmemiş. Her ne kadar dizin özgün bir yapım olmasa bile, esinlenmiş olduğun dizilerdeki aforizmalı ortamları kısıtlı olsada yaşatmışsın. 2.Bölümü heyecanla bekliyorum başarılar.  :helal:

Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 14:09:17 KamilPanpa37

raptores16

Başarılar bu bölümü izlemiştim 2. bölümü bekliyoruz

ParsMapping

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 15 Nisan 2020, 14:08:16
Türklere özgü,Kurtlar vadisi ve Aşiret türü, dizi filmlerinden esinlenmiş olsan da,izleyiciye genel çizgisel atmosveri tok bir şekilde yaşatmayı başarmışsın,bölümün sonu bile acayip merak uyandırıcı şekilde bitmiş, -acaba bir sonraki sahnedeki olay örgüsü ve karakter ilişkileri nasıl gelişecek ? gibisinde tepki vererek izledim, uzun soluklu olmasına rağmen hiç bir sahne tekrar'a düşmemiş. Her ne kadar dizin özgün bir yapım olmasa bile, esinlenmiş olduğun dizilerdeki aforizmalı ortamları kısıtlı olsada yaşatmışsın. 2.Bölümü heyecanla bekliyorum başarılar.  :helal:

Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Lakin bir kaç hususa değinmek isterim. Kurtlar Vadisi ve aşiret türü dizilerden esinlenilmiş yorumunu yaptınız. Doğrudur ancak elimizde çokta başka bir seçenek olduğunu sanmıyorum yani bu tarz gerçek filmlerde aslında perdede anlatılan seyircinin kendisi değilmidir?  Yani bugun bir Kurtlar Vadisi adlı dizide anlatılanlar en azından ilk 97 bölümünde anlatılanlar 1990-2005 yılları arasında Türkiye'De mafya yapılanması anlatılmamısmdır? Ülkemizin kaderi bu Mafya dizisi çekilecekse. üzerinde gidelecek konular bellidir. ama beni asıl üzen lütfen bu diyeceğimi üzerinize alınmayın genel bir sitemdir bu. Beni asıl üzen eğer bir Yabancı Mafya dizi olsaydı bu. Acaba şu tarz yorumlar gelirmiydi ''Don Corleone'den esinlenilmiş,Tipik İtalyan Mafyası Dizi,Tipik Yakuza Dizisi'' yani şuna getirmek istiyorum. Türkiyede yaşıyoruz ve bu tarz bir proje yapıldığı zaman Esinlenilecek,Fikir Alınacak,Örnek ALınacak faktörler bellidir ve kısıtlıdır. Ben İstanbul Tarlabaşında bir film çekerken mahallenin abisinin adı ''Al capone'' olamayacağına göre hali ile izleyen seyirci Bir polat,pala,memati,gibi dizi karakterlerinin yanı sıra Fırat Delibaş,Nuri Ergin, Vedat Ergin,Sedat Şahin gibi gerçek karkaterleride perdede görmekten başka çok bir imkanı yok. Çünkü bizde malesef Pablo Escobar yok Sedat Peker var :) Sonuç olarak yani baska bir şey görme imkanımız yok :) Umarım yanlış anlamamışsınızdır inanın size degil gene bir düşünceyedir sitemim.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 14:21:52 ParsMapping

ParsMapping

Alıntı yapılan: raptores16 - 15 Nisan 2020, 14:09:20
Başarılar bu bölümü izlemiştim 2. bölümü bekliyoruz

Değerli  yorumunuz için teşekkür ederim.

miru

ParsMapping

ParsMapping

2.bölüm  çekimleri başladı.

gtadelisi

Evleneceğim kadın ölürse yakarım şehri gibi cümleler artık çok baymaya başladı. Doktorların üstüne bu kadar rol de olsa, dizi de olsa gitmeyin. Başarılar emek verilen bir yapım olmuş.

ParsMapping

Gercek yaşamda elinde illegal güç bulunduran birinin başına böyle birşey gelse vereceği tepki çok farklı olamz gibi gibi. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Lineopth

Eline sağlık.

ParsMapping