GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Cehennem Dayı | Bölüm 37: ...Felsefemin Yeni Penceresi...

Başlatan mayob, 05 Temmuz 2023, 16:08:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayob

Yazan: mayob
Yöneten: mayob
Tür: Suç, Komedi
Konu: Halit Hayvanoğlu, yani namı diğer Cehennem Dayı, insanlara zorbalık yapmaktan ve şehri terörize etmekten müthiş keyif duyan bir ruh hastasıdır. Günün birinde Cabbar adında bir mafya babasına bulaşır ve aralarında amansız bir kan davası başlar. Cehennem Dayı'nın Cabbar'ı öldürüp intikamını alabilmesi için siyasilerle, çetelerle ve mafya babalarıyla dolu karanlık ve zorlu bir yoldan geçmesi gerekmektedir.

Açıklama: Cehennem Dayı, GTATurk döneminde hazırlanmış tek bölümlük absürt bir diziydi. Mümin'in Avrat Avcılığı, Kamyoncu CJ gibi dizilerin oluşturduğu ekolü devam ettirmeyi amaçlamıştı. Fakat ne yazık ki tek bölüm çıktıktan sonra devam etmedi. Aradan geçen uzun yılların ardından diziye devam etme kararı aldım ve kolları sıvadım.

UYARI: Bu dizideki siyasi karakterlerin/olayların gerçeklikle
hiçbir bağlantısı yoktur. Tamamen mizah amaçlıdır.

Bölümler

Son düzenlenme: 20 Şubat 2025, 17:26:19 mayob

mayob

1. Bölüm: Estetik

Yoğun küfür ve şiddet içerdiği için 18 yaşından küçüklerin izlemesi tavsiye edilmez.
İyi seyirler.

Cerberus.

Halid Hayvanoğlu demek. Vay hayvanoğlu hayvan 😂😂

Jfjdjdjdkdlfkfmff değerlendirme ve görüşlerim sonra kardeşim. On numara iş olmuş

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

mayob

2. Bölüm: Ehliyet Sınavı

Yoğun küfür ve şiddet içerdiği için 18 yaşından küçüklerin izlemesi tavsiye edilmez.
İyi seyirler.

Cerberus.

İki bölümü birden değerlendirip aradan çıkartma niyetim var. Öncelikle müthiş bir iş olmuş

21 Kasım 2021 Definitive Edition katliamına muhteşem bir hicivle giriş yapılmış. Ameliyat sahneleri rahatsız edici ama sarkastik harbiden bu doktor OÇ diyorsun 😂

Küfürler karakterlerin absürtlüğü falan zaten bildiğimiz mevzular kalanı da klasik Mayob mizahı. İkinci bölümdeki beyzbol sopası sahnesi fazla aşırı olmuş asıl güldürü unsurları gördüğüm kadarıyla ikinci bölüme saklanmış Halid'in nasıl bir Hayvanoğlu Hayvan ve abaza olduğunu daha iyi anlatmışsın. Sevdim bu işi devamını bekliyorum

"GALATASARAY"

mayob

3. Bölüm: Epistemoloji

İyi seyirler.

trabzon

helal olsun emek verilmiş güldüm baya DLSMAFMNWEQMFASAS

mayob

4. Bölüm: Elimine

İyi seyirler.

mayob

5. Bölüm: Erken Doğum

İyi seyirler.

KamilPanpa37

Diziyi ful izledim, içerik olarak oldukça  trajikomik müstehcenliği ve kara mizah türlerini harmanlamışsın. Her ne kadar bazı mantık dışı sahneleri olsa da, belirttiğin gibi aynı ''Kamyoncu CJ'' gibi, absürt ve türklere özgü şiveli komedi mizahı ile çekildiği için izlemesi bir kaç bölüm sonra keyif verdi.

Ana karakter Cehennem Dayı'ya, testereli motor ile katliamlar yaptırarak ''texas chainsaw massacre'' serisine sanki bir gönderme yapmışsın gibi geldi, fena değildi.  Ülkemizdeki politik siyasetçilere ve ülke ekonomisine yapmış olduğun göndermeler de oldukça hoştu.  :D

Özellikle vurma, kırma, katletme gibi vs tarzı aksiyon sahnelerindeki çekim katraj tekniğinin görsel hissiyatı çok muazzamdı, bu işi uzun süredir yaptığını ve dizi işinde oldukça yetenekli olduğunu her sannede  kanıtlamışsın.

Benim için izlemesi çerezlik bir dizi olsa da, içerik anlamında ki küçük global gönderme gibi detaylar hoştu. Başarılarının devamını dilerim Mayob bey.  :helal:
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2023, 15:34:59 KamilPanpa37

Cerberus.

Adam tek sahneyle hem Dark-Souls oyuncularına hem de ülkedeki siyasi duruma hiciv yaptı. En büyük o mu bilmiyorum ama bayağı büyük :şeytan:

"GALATASARAY"

talha0ff

Burada bir hareketlenme görmek bir de bunu mayob ustadan görmek umutları yeşertti. Elinize sağlık hocam.

mayob

6. Bölüm: Alley Brawl Döndü

Bölüme verdiği destekten ötürü Cerberus.'a teşekkürler.
İyi seyirler.

Son düzenlenme: 27 Temmuz 2023, 17:52:07 mayob

mayob

7. Bölüm: Avrat Avcılığı

İyi seyirler.

mayob

8. Bölüm: Atatürk'e Benzemeyen Adam

Bölüme verdiği destekten ötürü Cerberus.'a teşekkürler.
İyi seyirler.