GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 10:38:58

AN-GARA | Proje İptal Edildi

Başlatan mayob, 28 Şubat 2019, 18:54:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayob

Yapımcılar: mayob & Cerberus
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera
Konu: Pavyoncu Cemil, yıllar boyu çalıştığı Döçland'dan dönmüştür. Öz kardeşleri Gadir ile Madir'e emanet ettiği pavyonuna doğru gider ve pavyonun diskoya dönüştürülmüş olduğunu görür. Diğer yandan, Cemil ile geçmişten gelen bir husumeti olduğu belli olan Şeyhmus Aga iktidar olur ve AN-GARA'daki bütün pavyonların kapatılması emrini verir. Pavyonu namus meselesi haline getirmiş Cemil ise bu karara karşı çıkacak ve yakın çevresindeki herkesi toplayıp direnişe geçecektir.
Not: Bu dizinin yapımına BİLEREK ve İSTEYEREK özen gösterilmemiştir.

Son düzenlenme: 15 Şubat 2020, 01:24:26 mayob

JudaX

Quadismic

üstadım bir sonraki bölüm ne zamana gelir?  :W

mayob

Alıntı yapılan: Karabul - 28 Şubat 2019, 22:13:56

Cerberus ile senaryoyu ve müzikleri kesinleştirdik bugün. Mümkün olan en kısa sürede hazır etmeye çalışacağım.

Quadismic

Alıntı yapılan: mayob - 28 Şubat 2019, 23:39:05

Alıntı yapılan: Karabul - 28 Şubat 2019, 22:13:56

Cerberus ile senaryoyu ve müzikleri kesinleştirdik bugün. Mümkün olan en kısa sürede hazır etmeye çalışacağım.

merakla bekliyoruz.  :sigara:

@Eren

Zeta

İzleyelim bakalım bağımlılık yapacakmı.

mayob

Kenan Evren AN-GARA'ya geliyor. Peki neden geliyor, niçin geliyor?

Quadismic

- Speedy Mustafa yerine Zıbeedy Mustafa yapsan feci gülerdim :D
- Mustafanın denizi görünce Cemil ile aynı tepkiyi vermesi dizi kurgusunu pekiştirdi diye düşünüyorum.
- Bu bölümde absürtlük hat safhadaydı ama yemin ediyorum saçma hissetmedim. Tam olması gereken anda bazen hiç beklemediğim bir anda absürtlük ile karşılaşınca baya komik buldum. Call of duty telsizinden taksi telsizi yapman mı desem, bir anda TRAVESTİ OSMAN'ın Trevor çıkması mı desem. Half life çıkması mı desem bilmiyorum. Hepsinde ayrı ayrı güldüm. Çok hoşuma da hitti.

Cengizin araba kullanması falan baya güldürdü. Orada da "buna abim mi öğretti la" atıfı iyi diziyi baya pekiştiriyor. İlk bölümde cemil salak saçma kullanırken bunun bir "stil" olduğunu görmek baya tebessüm ettirdi :D Bu dizide hiç birşeyin rastgele olmadığını hissettirir izleyiciye.

Sadece genel olarak konuşma sahneleri var. Bunu gerekli olmadığı sürece azaltma yönlü davransak iyi olur.

7.4/10

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Nymph

Nymph

mayob

Ekip toplanıyor!

Son düzenlenme: 29 Nisan 2019, 21:02:22 Prisonero

volitina

Özkan