GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Selamlar, yardımınıza ihtiyacım var.

Başlatan Emirhancolak, 09 Ağustos 2023, 20:00:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emirhancolak

Öncelikle selamlar. Konuya girmeden önce bana iyi bi sekilde yardımcı olabilecek bir pawn coder arıyorum. Eğer aranızda yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum. Onun dışında asıl meselemiz şu ki kapılara veya belli mekanlara girmek için Y veyahut başka bir tuşu adapte etmekte sorun yaşıyorum. Tuş ile etkileşim nasıl yapabilirim sunucumda? Örneğin; LSPD garajına bir barikat koydum ve komut yazmadan sadece tuşla girmek istiyorum veyahut bir modifiye garajı açtım ve garajın önüne gelince Y tuşu ile belirli bir interiora giriş yapabilmek için neler yapmam gerekir? Sevgilerle.

Rodri

Merhabalar, GetPlayerKeys ve OnPlayerKeyStateChange üzerinden tuş atamalarını belirleyebilirsiniz, aşağıda ki ilettiğim makale üzerinden inceleyebilirsiniz.

Makale: Tıkla
Son düzenlenme: 10 Ağustos 2023, 00:32:31 Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Emirhancolak

Alıntı yapılan: Rodri - 10 Ağustos 2023, 00:29:31
Merhabalar, GetPlayerKeys ve OnPlayerKeyStateChange üzerinden tuş atamalarını belirleyebilirsiniz, aşağıda ki ilettiğim makale üzerinden inceleyebilirsiniz.

Çok ama çok teşekkür ederim güzel insan ama şöyle bi sorun var; Bunu biraz araştırarak bulabilirdim. Benim sorduğum şey şu ben bunu pawnoya nasıl koyucam yani oyunda nasıl aktif edicem?
Son düzenlenme: 10 Ağustos 2023, 16:50:23 Emirhancolak

Rodri

Alıntı yapılan: Emirhancolak - 10 Ağustos 2023, 16:41:39
Alıntı yapılan: Rodri - 10 Ağustos 2023, 00:29:31

Çok ama çok teşekkür ederim güzel insan ama şöyle bi sorun var; Bunu biraz araştırarak bulabilirdim. Benim sorduğum şey şu ben bunu pawnoya nasıl koyucam yani oyunda nasıl aktif edicem?

Merhabalar, işlerimden dolayı pek yardımcı olamayacağım fakat belirttiğim makale üzerinden nasıl ekleyeceğiniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Tıkla

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.