GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Server:Unkown Command Kaldırma

Başlatan ace, 06 Ekim 2017, 15:00:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ace

Selamun aleyküm beyler konu başlığında yer aldığı gibi SA-MP'de Unkown Command hatası kaldırmayı anlatacağım iyi okumalar.

Herhangi bir include kullanmıyorsanız "zcmd" "dcmd" gibi aşağıdaki publice
public OnPlayerCommandText
OnPlayerCommandTexteki Return 0;'a Alttaki kodu yapıştırın.
return SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"{FF0000}<!> {FFFFFF}Üzgünüm Yanlış Veya Eksik Komut Kullandınız! /Tumkomutlar Yazarak Tüm Komutlara Ulabilirsin.");

Eğer "ZCMD" İncludesi kullanıyorsanız alttaki kodu modun müsait bir yerine koyun.

public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
 if(!success) return SendClientMessage(playerid, -1, "{FFFFFF}Eksik veya yanlış bir komut girdiniz komut listesi için {0cb4f0}/tumkomutlar {ffffff}yazınız.");
 return 1;
}
Son düzenlenme: 27 Eylül 2019, 21:19:07 AMD Ryzen

FelleR

ace

Prisoners

Myalis

ace

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: wéux - 06 Ekim 2017, 15:00:48
Selamun aleyküm beyler konu başlığında yer aldığı gibi SA-MP'de Unkown Command hatası kaldırmayı anlatacağım iyi okumalar.

return SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"{FF0000}<!> {FFFFFF}Üzgünüm Yanlış Veya Eksik Komut Kullandınız! /Tumkomutlar Yazarak Tüm Komutlara Ulabilirsin.");

Eğer "ZCMD" İncludesi kullanıyorsanız alttaki kodu modun müsait bir yerine koyun.

{
 if(!success) return SendClientMessage(playerid, -1, "{FFFFFF}Eksik veya yanlış bir komut girdiniz komut listesi için {0cb4f0}/tumkomutlar {ffffff}yazınız.");
 return 1;
}

Merhabalar, zcmd kullanmıyorum ve zcmd kullanmadan yapmayı anlatmışsınız denedim. ancak olmadı şu hatayı alıyorum.

warning 225: unreachable code

Yardım edebilir misiniz?

yeni piyasanın eski çocukları

viathegod32

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 29 Şubat 2020, 19:06:12
Alıntı yapılan: wéux - 06 Ekim 2017, 15:00:48

{
 return 1;
}

Merhabalar, zcmd kullanmıyorum ve zcmd kullanmadan yapmayı anlatmışsınız denedim. ancak olmadı şu hatayı alıyorum.

warning 225: unreachable code

Yardım edebilir misiniz?

return 0 ile değiştireceksiniz, altına eklemeyeceksiniz.

developer & producer

ace

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.