GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bedava 500 Slotlu Samp Server Kurma Sitesi 7/24 Açık;(vds)

Başlatan DarkBlue, 21 Ekim 2017, 09:57:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarkBlue

Merhabalar Sayın Pawno Türk Ailesi Bu Konuyu Neden açtığımım söyleyeyim; Bütün Herkes Tek 1 Tane Bedava Olan site biliyololar oda Ultra-Host ordan açdığınızda 5-6 Gün sonra geri kapanıyor Free Yani Ben şimdi bir tane site keşfettim ve ordan vds aldım (ücretsiz) Ve şuan yaklaşık 1 haftadır açık serverım Site Free Felan Değil ! Nasıl yapıldığına dair İzlemek isteyen arkdaşlar attığım linkden izleyebilir ;

https://www.youtube.com/watch?v=Xl6ULaVY8mU NOT: Videoyu Çeken Kişi Türk değildir İngiliz Herhalde !

ByGoldenPars

koding açılan serverleri kısa zamanda kapatıp hesabı engelliyor biliyordum. baya önceden bu bilgiyi sahiptim bi deneme server açmıştım 1 güne kapatılıp engel yemiştim artık öyle bir sıkıntı yoksa iyi olmuştur :)

Berkay.

Çalışmıyor, free triala tıkladığım zaman en sonda kredi kartı bilgilerini istiyor.  :hayir:

DarkBlue

Alıntı yapılan: Berkay. - 21 Ekim 2017, 12:06:03

Çalışmıyor, free triala tıkladığım zaman en sonda kredi kartı bilgilerini istiyor.  :hayir:

Demodan yap kardeşim o zaman olur :)

TRSinan28

Ultra - h deki sunucuların kapanmaması için hergün panelinize girip ''manage'' tuşuna basmanız yeterli.Bunu uygularsanız kapanmaz.

Baran

DarkBlue

Alıntı yapılan: Baran - 21 Ekim 2017, 17:59:31

Bana Ulaşırmısın DarkBlue
skype vahset77
Kardeşim Skype'yi indirmeye üşeniyom facebook felan varmı yada TeamWiwer ?

Baran

Alıntı yapılan: DarkBlue - 21 Ekim 2017, 18:20:31

Alıntı yapılan: Baran - 21 Ekim 2017, 17:59:31

Bana Ulaşırmısın DarkBlue
skype vahset77
Kardeşim Skype'yi indirmeye üşeniyom facebook felan varmı yada TeamWiwer ?

Sunucun var ise ipsini atarmısın özelden

Berkay.

Alıntı yapılan: DarkBlue - 21 Ekim 2017, 12:33:39

Alıntı yapılan: Berkay. - 21 Ekim 2017, 12:06:03

Demodan yap kardeşim o zaman olur :)

,Demodan istiyor zaten.

Dyternal

Videoyu izledim yararlı ancak baya baya lag olacak sunucu açanlar için baştan söylüyüm zaten videoda PING'ler gözüküyor en iyisi adam gibi VDS almaktır.

FelleR