GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 00:44:25

Anti Money Hack

Başlatan Jawié, 15 Ekim 2017, 10:48:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jawié

Anti Money Hack

Sadece 5 satırlık bir kod ile para hilesini engelleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu kodları modunuzun bir köşesine fırlatarak kimsenin para hilesinin "h" harfini dahi söyleyemeyeceğini? (Jawie bu yazıdan sonra reklam işlerine girer.)

new jawiePara[MAX_PLAYERS]; // sadece bunu modun başına alttakileri modun sonuna fırlatın
stock ParaAyarla(playerid, pera) { ResetPlayerMoney(playerid); GivePlayerMoney(playerid, pera); jawiePara[playerid] = pera; return 1; }
stock ParaVer(playerid, pera) { GivePlayerMoney(playerid, pera); jawiePara[playerid] += pera; return 1; }
stock ParaSifirla(playerid) { jawiePara[playerid] = 0; ResetPlayerMoney(playerid); return 1; }
stock ParaOgren(playerid) return jawiePara[playerid];

Bunun mantığı paranın sunucu taraflı bir değişkene kayıtlı olması. Biz ne kadar parası olduğuna değil, değişkende neyin olduğuna bakıyoruz.

» Örnek Kullanımları:

PAWN Kodu: Seç
if(ParaOgren(playerid) < 50) return 1; // parası 50den küçükse aşağıdakileri hiçe sayıp uçağımızı çağırıyoruz
ParaVer(playerid, 454353535); // para veriyoruz
ParaSifirla(playerid); // sıfırlıyoruz
ParaAyarla(playerid, 1); // parasını 1 olarak değiştiriyoruz

Bu yöntem ile gereksiz timer fazlalığından da kurtulmuş olacaksınız. Include vs. kullanmanıza hiç gerek yok. Direkt modun içine enjekte edebilirsiniz. Ha, ben yine para barını güncel tutmak istiyorum diyorsanız onplayerupdate callbackine aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz.

if(ParaOgren(playerid) != GetPlayerMoney(playerid)) ResetPlayerMoney(playerid), ParaVer(playerid, ParaOgren(playerid));

Ama dediğim gibi timer bir kalabalık, bırakın hile yaptığını sansın hekır okan.  :sigara:

» Dikkat Etmeniz Gerekenler:

• GetPlayerMoney fonksiyonu yerine ParaOgren kullanmak,

• GivePlayerMoney fonksiyonu yerine Paraver kullanmak,

• ResetPlayerMoney yerine ParaSifirla kullanmak.
Son düzenlenme: 15 Ekim 2017, 22:20:51 Jawié

Zoxy

Başarılı anlatım olmuş, eline sağlık.

gardiyantr

Nobles Role Play Yakında sizlerle.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-Oğuz ATEŞ

Klaus Mikaelson

FrankTR

Elinden gelse tüm kodları tek satıra yazacaksın değil mi? :D Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler

pag

Basit ama kullanışlı eline sağlık.

Hades

Can Demir

Excision

if(ParaOgren(playerid) != GetPlayerMoney(playerid)) ResetPlayerMoney(playerid), ParaVer(playerid, ParaOgren(playerid));Böyle olmalı, eline sağlık  :helal:

Jawié

Alıntı yapılan: Excision - 15 Ekim 2017, 21:52:07

if(ParaOgren(playerid) != GetPlayerMoney(playerid)) ResetPlayerMoney(playerid), ParaVer(playerid, ParaOgren(playerid));Böyle olmalı, eline sağlık  :helal:

İki saattir nerede yanlış yaptım diye bakıyorum, parantezi unutmuşsun desene yahu.  :kahkaha:

Gerekli ve gereksiz yorumlar için teşekkürler.

Excision

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Ekim 2017, 22:22:42

İki saattir nerede yanlış yaptım diye bakıyorum, parantezi unutmuşsun desene yahu.  :kahkaha:

Orası da var evet, ResetPlayerMoney olmalıydı onu söyledim.

Jawié

Alıntı yapılan: Excision - 15 Ekim 2017, 23:12:17

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Ekim 2017, 22:22:42

Orası da var evet, ResetPlayerMoney olmalıydı onu söyledim.

Evet, resetplayermoney olmadığı için orijinal değişkene kayıtlı olan parası da silinmiş olur. Düzeltme için teşekkürler.

Cybert!

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Ekim 2017, 10:48:54

Anti Money Hack

Sadece 5 satırlık bir kod ile para hilesini engelleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu kodları modunuzun bir köşesine fırlatarak kimsenin para hilesinin "h" harfini dahi söyleyemeyeceğini? (Jawie bu yazıdan sonra reklam işlerine girer.)

new jawiePara[MAX_PLAYERS]; // sadece bunu modun başına alttakileri modun sonuna fırlatın
stock ParaAyarla(playerid, pera) { ResetPlayerMoney(playerid); GivePlayerMoney(playerid, pera); jawiePara[playerid] = pera; return 1; }
stock ParaVer(playerid, pera) { GivePlayerMoney(playerid, pera); jawiePara[playerid] += pera; return 1; }
stock ParaSifirla(playerid) { jawiePara[playerid] = 0; ResetPlayerMoney(playerid); return 1; }
stock ParaOgren(playerid) return jawiePara[playerid];

Bunun mantığı paranın sunucu taraflı bir değişkene kayıtlı olması. Biz ne kadar parası olduğuna değil, değişkende neyin olduğuna bakıyoruz.

» Örnek Kullanımları:

PAWN Kodu: Seç
if(ParaOgren(playerid) < 50) return 1; // parası 50den küçükse aşağıdakileri hiçe sayıp uçağımızı çağırıyoruz
ParaVer(playerid, 454353535); // para veriyoruz
ParaSifirla(playerid); // sıfırlıyoruz
ParaAyarla(playerid, 1); // parasını 1 olarak değiştiriyoruz

Bu yöntem ile gereksiz timer fazlalığından da kurtulmuş olacaksınız. Include vs. kullanmanıza hiç gerek yok. Direkt modun içine enjekte edebilirsiniz. Ha, ben yine para barını güncel tutmak istiyorum diyorsanız onplayerupdate callbackine aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz.

if(ParaOgren(playerid) != GetPlayerMoney(playerid)) ResetPlayerMoney(playerid), ParaVer(playerid, ParaOgren(playerid));

Ama dediğim gibi timer bir kalabalık, bırakın hile yaptığını sansın hekır okan.  :sigara:

» Dikkat Etmeniz Gerekenler:

• GetPlayerMoney fonksiyonu yerine ParaOgren kullanmak,

• GivePlayerMoney fonksiyonu yerine Paraver kullanmak,

• ResetPlayerMoney yerine ParaSifirla kullanmak.

/parasifirla komutunu mu veriyor ?

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020