GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.8 RC2+] Sunucunuza GTA: Vice City ve GTA: Liberty City haritaları ekleyin!

Başlatan Hwang, 16 Kasım 2017, 13:47:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

Merhaba arkadaşlar, Kalcor dün açtığı konuda kendi convertlediği GTA: Vice City ve GTA: Liberty City haritalarını sunucunuza eklemeniz için model dosyalarını ve filterscriptini paylaştı. -GTA United'da bu objeleri bulabilirsiniz. Objeler 0.3.8 Kalcor tarafından uyumlu hale getirildi.- Ama filterscript ile model eklenebiliyor mu diyenlere: Artık model eklemek için models klasörünün içerisinde bulunan artconfig.txt ile işiniz yok. RC 1 ardından SA:Mp 0.3.8 RC 2 güncellemesi ile sunucu içinden de model tanıtabiliyorsunuz. (Diğer yenilikler)

SA:Mp'da GTA Vice City keyfi!

Paylaşılan filterscripti kendi sunucuma yükledim ve /gotovc ile vice city haritasına ışınlandım. Işınlandığım an 3.000+ modeli Belgelerim\GTA San Andreas User Files\SAMP\cache\127.0.0.1.7777 yükledi. Local bir sunucuda çalıştığım için sunucu ip adresim 127.0.0.1.7777 veya localhost.7777 oluyor. Girdiğiniz sunucunun ip adresine göre kaydettiği klasörün adı farklıdır.

Şimdi çektiğim fotoğrafları sizinle paylaşayım, gerçekten çok keyifli. Güzel sunucu konseptleri geliyor aklıma.
:helal:

SA:Mp'da GTA Liberty City keyfi!

Paylaşılan filterscripti kendi sunucuma yükledim ve /gotolc ile liberty city haritasına ışınlandım. Işınlandığım an 1.703 modeli Belgelerim\GTA San Andreas User Files\SAMP\cache\127.0.0.1.7777 yükledi.

Çektiğim fotoğraflar aşağıda:

GTA United 1.1b Credits:

AMD - Leading of LC2SA, Main Mapping, Modelling, Converting
Aschratt - Leading VC2SA, Mapping VC, Converting, Scripting, Coding (Paths and Map related)
oCain - Leading Scripter and most parts of the SCM, most GFX
PARADOXON - Scripting, Modelling, Converting
Sacky - Coding
Chezy - Converting
Rastaman - Converting, Modelling
GTA Mallorca - Modelling, GFX
ColdDeath - Video cutting (Coming Trailer) and story writing
The Q - Story writing
Robin - Collisions and smaller fixes

Ayrıca haritanın beta olup, eksikleri olduğu da biliniyor. Örnek olarak Liberty City gezerken metro yolu su altındaydı. (TIKLA) :şeytan:

Bu harita üzerinde sunucu geliştirmeyi önermeseler bile kendiniz çözüm üretip sağlıklı bir şekilde kullanmanız mümkün. Vaktim olduğu zaman eksikleri de çevireceğim, şimdilik bu kadar. :pc:

Gerekenler: SA-MP 0.3.8 RC2+ Server + Streamer Plugin

Kurulum:
> server.cfg plugins kısmına streamer ekleyin, streamer plugini gerekir - eğer yoksa indirip kurmalısınız.
> Aşağıda indirdiğiniz vc2sa veyal lc2sa dosyalarının içindeki pwn ve amx dosyalarını filterscripts klasörünün içine bırakın ve server.cfg karşısına bıraktığınız filterscriptin adını girin.
> GTA: United 1.1b'yi indirebilir ve gerekli tüm dff / txd / col dosyalarını çıkarabilir, işleyebilir veya vc2sa / lc2sa_models indirip sunucunuzun model klasörüne ayıklayabilirsiniz.
> /gotovc komutuyla Vice City, /gotolc komutuyla Liberty City haritasına ışınlanabilirsiniz.

İndir: vc2sa_amx_01.7z
İndir: vc2sa_models_01.7z
İndir: lc2sa_amx_01.7z
İndir: lc2sa_models_01.7z

Umarım güzel şeyler çıkartılır, iyi çalışmalar. :helal:

Kripteks

LanceX

alicaliskan

Levi

Şu güncellemeler 1-2 sene önce gelseydi çok güzel olurdu be :/

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

_Code

Liberty'i bilmiyorum ancak Vice City'de hatalar var.
Paylaşım için teşekkürler.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Wither

Kraus

Bilgilendirmen için teşekkürler. Az önce deneme fırsatım oldu. Çok güzel gözüküyor ancak çokça hata var ve kullanılacağını düşünmüyorum. Local olarak bağlanmama rağmen oyun içinde model ve texture'ların indirilmesi ve yüklenmesi çok uzun sürdü. Bu durumu çok oyunculu sunucular için düşünemiyorum.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

_Code

Alıntı yapılan: Kraus - 16 Kasım 2017, 17:42:23

Bilgilendirmen için teşekkürler. Az önce deneme fırsatım oldu. Çok güzel gözüküyor ancak çokça hata var ve kullanılacağını düşünmüyorum. Local olarak bağlanmama rağmen oyun içinde model ve texture'ların indirilmesi ve yüklenmesi çok uzun sürdü. Bu durumu çok oyunculu sunucular için düşünemiyorum.

Katılıyorum, bendede çok uzun sürdü.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Hwang

Alıntı yapılan: RECEP - 16 Kasım 2017, 17:40:15

Liberty'i bilmiyorum ancak Vice City'de hatalar var.
Paylaşım için teşekkürler.

Sadece Vice City değil, dipnotta bahsettiğim gibi her ikisi için de eksikler söz konusu. Mesela uyumsuzluktan kaynaklı metro yolunun su altında kalması gibi: https://i.hizliresim.com/GyWVL3.png

Alıntı yapılan: Kraus - 16 Kasım 2017, 17:42:23

Sadece indirme yapmıyor. İndirilen dosyaları şifreleyip kaydediyor. Sanırsam bundan kaynaklı bekletmek zorunda.

Kripteks

> GTA United 1.1 Final Hotfix.exe indirip kurdum.
> vc2sa ve lc2sa dosyalarını klasör halinde scriptfiles'e attım.
> streamer pluginini kurdum.
> vc2sa.amx ve lc2sa.amx dosyalarını filterscripfiels'e attım.

Oyuna girip /gotolc veya /gotovc yazdığımda modeller yüklendi. Fakat herhangi bir obje yok. Denize düşüyorum. Bir yeri atladım mı? Yardımcı olabilecek varmı?
Son düzenlenme: 16 Kasım 2017, 21:08:46 ThaLasso

Kraus

Alıntı yapılan: ThaLasso - 16 Kasım 2017, 20:16:35

Oyuna girip /gotolc veya /gotovc yazdığımda modeller yüklendi. Fakat herhangi bir obje yok. Denize düşüyorum. Bir yeri atladım mı? Yardımcı olabilecek varmı?

Streamer plugininden kaynaklanıyor. Aynısı bende de oldu. Yeni streamer plugini kur ve yeni indirdiğin streamer includesi ile filterscripti compile et.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kripteks

Alıntı yapılan: Kraus - 16 Kasım 2017, 22:15:26

Alıntı yapılan: ThaLasso - 16 Kasım 2017, 20:16:35

Streamer plugininden kaynaklanıyor. Aynısı bende de oldu. Yeni streamer plugini kur ve yeni indirdiğin streamer includesi ile filterscripti compile et.

Bu cevabı görmeden önce dediğiniz yöntemleri yaparak düzelttim. Kuracak arkadaşlara da spoiler olsun. Ek olarak kuracak arkadaşlar için; araç komutunuzda araç ışınlandığında gelmiyorsa aracın virtual world'unu değiştirmesini unutmayın.

Vice City için aracın virtual worldu: 696967
Libert City için aracın virtual worldu: 696968

pag