GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Rage MP] Süreli Sistemler Nasıl Yapılır?

Başlatan Rochiemaru, 31 Aralık 2022, 16:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rochiemaru

Rochiemaru

Merhaba arkadaşlar öncelik olarak forum içerisinde ve dışarısında yeni birisi olsamda sizler için GTA 5 hakkında RAGE Multiplayer ile ilgili konular anlatımı yapacağım iyi forumlar.

> Süreli Sistemler Nasıl Oluşur?

* Süreli sistemler ya da diğer adıyla Timer System genellik olarak yapacağınız sisteme göre aklınızda bulunan sisteme göre değişir arkadaşlar mesela ben bir özel üyelik sistemi yapıyorum bu sistem 1 ay 30 gün içerisinde oluşacak 3 ay 90 gün içerisinde oluşacak ve / veya 365 gün 1 yıl şeklinde düşünebilirsiniz. Misal veriyorum bir sunucuya giriş sağladığınız zaman yüksekten atladığınız zaman ya / ya da kendinizi öldürdüğünüz zaman bir noktada tekrardan doğmanız / oluşmanız süreli zaman sistemlerine girmektedir.

> Programlama Konusu

* Ben şu an Javascript (JS) üzerinden tasarladım arkadaşlar siz nasıl yapmak istiyorsanız o şekilde yapabilirsiniz bu konuda sizi özgür bırakıyorum.

> Gereken Kaynaklar

* Bize Bu konuda gerekli olan kaynaklar Events, Cmd, Chatbox gerekiyor. Gerisi bu konuda çoğu olarak alakasız kalıyor. Sohbet içerisinde oluşacak olaylar, komut içerisinde sunucu ve / veya istemciye gönderilecek etkilerin sonucu bize tepki vermesi gibi düşünebilirsiniz.

> Kod Bölümü

* Burayı Biraz numaralandırma şeklinde akılda kalıcı kalması iyi olabilir Events bölümü 1, Cmd bölümü 2, Chatbox bölümüyse 3 olarak sayı olarak tek tek gidelim.

> Kod Tabanı

* Events

* Cmd

* Chatbox

İyi forumlar dilerim arkadaşlar, anlatabildiysem ne mutlu bana! :okumak:

TAKTAK26

Kanalize!

Wendiassa

Böyle konular açman şimdiden herkese yararlı olacaktır :)

Roudes

Yalnız ağzına sağlık on numara anlatmışın beğendim.

[/url]

Amper

:maalesef:  :maalesef:  :allaalla:  :allaalla:  :allaalla:  :allaalla:
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2023, 23:00:09 Amper